Lite bättre...

Känns bättre i dag,har ingen feber ia f. Men är fortfarande hängig och lite ont i halsen. Bröstet ömmar lite men inte mycket,fast mjölken rinner inte till  i den än så det är ännu lite stockat igen. Annars har det inte hänt så mycket. Varit till Storheden en snabb sväng och handlat. Var även upp till Kronan och kastade lite småprylar som stått och samlat damm.
Har även endel grejer som vi skulle behöva lägga ut på blocket för försäljning.

Hehe det är lite svårt ta bilder på Julia när det har blivit lite mörkt ute då man måst ha blixt på kameran. Hon blundar på nästan varje bild man tar då,lite komiskt :-)

Få se va man hittar på i morrn,kanske jag och J tar en snbbis in till stan. Pappa R jobbar dag hela helgen. Skulle behöva köpa halksockar/mockasiner åt J som hon kan ha på sig när hon springer i sin flinta bil. Kan ju inte vara barfota jämt och ständigt man blir ju så kall om små fossingarna :-)

J fick en jätte fin vit Tunika eller Cardingan ja va man nu ska kalla det av sin mormor och morfar efter deras Stockholmsresa,den passade bra,lite lång i ärmarna bara,ska visa bild på den senare. Hon smutsade ner den typ direkt man satt den på henne så jag måste tvätta den först.

Så här såg man ut tidigare i dag,sovandes vid köksbordet. Medans mamma och pappa åt middag. Lill pyret :-P
.

Sötonge ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0