Lördag

I dag har vi varit på Power Meat utställning,det är med Bilar. Min pojkvän är väldigt bilintresserad så vi for och kikade jag och Julia också... hon fick sitta i selen och det gick bra,fast det var rätt varmt. Men hon klagade inget så jag tror hon hade det riktigt trevligt ,fick se en massa folk :-)

I går var vi i stugan hela dagen var rätt skönt även fast det var kallt och blåsigt. Tog några fina bilder med våran nya kamera också. Och Julia har nog aldrig fått så mycke pussar och kramar som hon fick  i går hon var alldeles salig hehe. Men såklart så pussar och kramar vi henne jätte mkt varje dag och det gillar hon då kommer det ett litet skratt :-)

Har för ett tag sen varit och skjutsat R till Ersnäs,han skulle festa  med några kompisar,så jag och Julia är ensamma i kväll,vi har just sett på Robinson och nu sitter vi här och filosoferar. Få väl se om vi måste hämta pappa R sen inatt eller om han får åka med nån annan som är där och inte ska dricka nåt. I morrn vet jag inte vad som händer. R orkar väl inte göra så mycke har jag en känsla av. Men en promenad ska vi väl ia f hinna med,det fina vädret ska väl hålla i sig hoppas jag.

Konstigt

Nu är vi just hemkommen efter 1,5 timmes promenad,solen kom ju fram nu i eftermiddags så vi passade på. Ser ut ska bli jävligt varmt i helgen uppåt 30 grader,det är annat än vad det var i morse då vi steg upp. Då var det typ 5 grader varmt . 
I morse kom det en kille från Skandia och pratade om barnförsäkringar,var ju en karl från Trygg Hansa hit för nån veckan sen och då tecknade vi en försäkring fast det visade sig nu att Skandia är billigare så vi få se hur vi ska göra med det där. Annars har det inte hänt så mycket mer.

I går hade vi en städardag här hemma...hela lägenheten fick sig en genomgång,var välbehövligt kan jag säga så nu är det rent och fräscht här. Vädret var ju också väldigt passande. Även Julia var med på ett hörn och hjälpte till. Hon fick sitta i bärselen med ryggen mot min mage så hon kunde se allt jag gjorde,hon tyckte nog det var roligt för hon protesterade ingenting :-)

I går  när vi skulle se på filmen Eden Lake,har hört den ska va bra så vi gick och hyrde den på Shell. Men skivan funkade inte så vi gick tillbaka för att byta skiva men den fungerade inte den heller. Lite irriterande. Så han gick dit en gång till och bytte till en annan film som hette Twilight. Den var väl sådär. Men ialla fall vi har hyrt den där Eden Lake en gång tidigare från R:s jobb och den skivan funkade inte den heller,är helskumt. Det är nån som inte tycker att vi ska få se den där filmen tydligen. Nåja det är inget göra åt..
Måste kila Julia ropar på mig!!

Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

Min förlossning!

Har ju lovat skriva om min förlossning,känns som att det var i går fast det nu snart är 4 månader sen. Kommer ihåg allt in i minsta detalj,men jag kan ju int skriva upp exakt allt som hände då få man sitta o skriva här tills i morrn ;-)

Ja min lilla gumma ploppade ju ut den 15:e februari,jag var beräknad till den 9 så jag gick en vecka över tiden,gissa om jag var nå less på slutet. Hade haft värkar från och till i en veckas tid från det att hon föddes,uj va ont jag hade. Var in en gång på dagen till förlossningen för att få en sovdos natten till den 10:e..hade inte sovit många nätter. Men så natten till den 15:e stod jag inte ut längre...min pojkvän skulle börja sitt jobb kl 06.00 så jag åkte samtidigt ut med han till sjukan eftersom hans jobb ligger åt samma håll. Han åkte och jobbade medans jag då ensam med värkar som hette duga gick den lååånga vägen från  akuten genom korridorer och enstaka hissar,innan jag då äntligen kom fram till förlossningen...detta kändes som en evighet att komma fram till. Trodde jag skulle avlida.

Nå jag fick en sal där det tog ctg,blodtryck och allt va det nu heter,hade väldigt oregelbundna värkar. De gjorde då en koll för att se hur mkt jag var öppen,och jag hade öppnats hela 8 cm...så det var bara ringa till min pojkvän och säga att snart är det dags för bebisen att komma ut,du borde nog komma hit nu. Tiden gick och jag väntade på att han skulle dyka upp. Och nu vart man ganska så nervös...ja i dag ska jag få träffa min lilla bebis shit!! tänkte jag.

De frågade om jag ville lägga mig i badet en stund- ja sa jag-det kan jag gärna göra. Och så skönt det var ligga där,helt underbart. Låg säkert där i 1,5 timme. Ringde till min föräldrar o berättade va som pågick,somnade säkert till en stund också. Sen ville de ha upp migDe sa att vi kan nog inte vänta längre vi får ta och sätta igång dig eftersom du har så oregelbundna värkar. Hade som ingen annat val.

Väntade frenetiskt på att min pojkvän skulle dyka upp..men han syntes inte till än.

Efter det att jag fått dropp tog det inte länge så var det en helt annan karaktär på värkarna,kändes precis som att man höll på skita ner sig och jag skrek...jag måste gå och baja och då kom den andra sköterskan in fort som tusan efter att hon blivit inkallad till rummet. Jag änvände knappt nåt smärtstillande,kanske 3 andetag i lustgas masken eftersom jag har kräkfobi ville jag inte använda den för mkt,jag härdade ut. Jag andades o flåsade som en galning. De sa att när vi säger att du inte ska krysta så så ska du inte göra det,jag bara VA hur fan ska jag då göra?! Kommer aldrig gå,men det gick ju.

Hade ju både en student och en barnmorska vid min sida och det var värdefullt,kan inte tacka dom nog för de arbete dom gjorde. De höll mig i handen,baddade mig i pannan,gav mig saft att dricka o sv. Kom i af inte ihåg hur många kryst värkar det tog innan hon var ute,men jag kom i håg att dom sa: Sara titta nu mellan dina ben så kan du se lite av huvudet med lite hår på som sticker ut,jag kollade lite snabbt bara så där.Vet att de pratade lite med mig o sa en massa saker men kom int ihåg vad för man var så himla slut o trött efter allt krystande.

Men vilken lättnad det var när hon väl var ute och låg där på magen,min lilla ängel. Röd och hal som en ål. Var även jag som fick klippa navelsträngen :-P
09.56 såg hon världens ljus för första gången.

Min pojkvän hade ju då inte fått tag på nån ersättare på sitt jobb,han dök inte upp förrän strax före elva...så han missade hela förlossnigen,känns ju såklart lite tråkigt för det är ju ett minne för livet nåt som man aldrig glömmer. Och vårat gemensamma barn kom till världen då.Men men det går inte att göra nåt åt nu.
Man hade ju turen att ha så underbara o trevliga barnmorskor som hjälpte och pushade mig in i det sista.

Kommer ju aldrig glömma detta,vilken upplevelse. Vet i af att jag vill mot all förmodan ha fler barn i framtiden. Vad min pojkvän säger om det är det väl lite blandad känslor om just nu. Men nu är det ju bara full koncentration på lillan,framtiden kommer ju sen.
Ut kom ju världens finaste lilla tjej. Vägde 2930 och var 49,5 cm lång.

Nu är vi en liten familj och jag älskar dom mest av allt på hela jorden .

Man går ju och funderar mkt på förlossnigen om hur den var o så,jag gillade den tiden av att vara där på bb,och att vara gravid. Svårt säga varför men det var som speciellt på nå sätt,ja ni som fött barn vet nog kanske vad jag menar .
Saknar också att ha magen,man kände sig så stolt och kvinnlig,visa det vi har skapat tillsammans så att säga.

Man har även tänkt att - Fan jag skulle vilja  bli barnmorska,mitt nya drömyrke. Tänk att varje dag få föda fram små söta barn till världen,få se alla lyckliga föräldrar ja hela den där gemenskapen det blir som en hel stor familj. Men då är den utbildningen 4 år tror jag att det var och man är ju ingen skolmänniska med inget läshuvud öh t. Dessutom viss inlärningssvårighet och kort minne så där går det bet :-(

Och nu är gumman redan 3 månader och 2 veckor typ...tiden går så himla fort nu så det är skrämmande. Man får verkligen ta vara på tiden nu när hon är liten. Snart är hon en stor tjej som kan gå,prata,äta själv ....ja allt det där. Såg en liten film snutt som R spelade in när vi låg på bb,tror hon var 1 dag gammal...gud så lite hon var,jag blev nästan lite tårögd då jag såg det. Mammas lilla pluttis har vuxit en del sen dess om man säger så ♥

Att föda barn var nog lite som jag hade tänkt mig innan,det gjorde ju ont som fan fast en härlig och speciell upplevelse nåt man aldrig glömmer,funderar mycket på det hur det var och så...mm jag är en sån som funderar väldigt mycke,kanske jag uppfattas som lite konstig i vissa ögon vad vet jag :-) Men jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarade av att föda barn,fick även mycke beröm av barnmorskorna att jag var så duktig när jag nu knappt använde nå smärstillande. En duktig mamma hade de skrivit,sånt gör mig glad :-)

Mammas älskling




 


090525

Måndag och ny vecka,shit va tiden går! I dag har vi varit och gjort lite ärenden vi for till Dollarstore,skulle köpa nytt lysrör till toaletten bl a och så köpte jag för 50 kr nya panel gardiner som jag ska ha i sovrummet och de är jätte fina så de har jag hängt upp i dag och så fick jag i helgen nya gardiner av mamma som jag hängt upp i vardagsrummet ett par vita lång gardiner,blev så ljust och fint här nu.

Och så var vi och handlade på  Ica Kvantum och där köpte vi jordgubbar,årets första hehe. Kostade 40 kr!! asken och de var jätte goda men de är knappast från Sverige dock. Och så gjorde jag en lasagne till middag i dag den blev skit god,har som blivit mitt varumärke hehe. Men det är ju inte speciellt svårt att göra heller.

Vilket konstigt väder det har varit i dag,regn och sol om vartannat. Hoppas det blir bättre i morrn då ska jag och Julia ta oss en promenad..blev ingen idag. Just nu ligger hon och sover i våran säng. Pappa R ska upp tidigt i morrn och jobba få se då hur Julia är i kväll om han får sova i våran säng eller gå in till andra rummet för att få sömn. I gårkväll när vi skulle gå lägga oss så börja hon grina lite,då hörde vi grannen som bankade i väggen då blev jag irriterad för tydligen så får småbarn inte grina nånting verkar det som, hon skrek kanske i 1 minut så gav jag henne mat och hon blev tyst. Åh det är så irriterande,"småbarn ska alltid vara tysta inte låta nånting" *suck*


Varje dag lyser Julia upp min dag med sitt söta lilla leende,igår hörde jag även ett litet skratt så sött så :-) Och dregglar som aldrig förr,hennes tröjor bli dyng sura. Och hon har händerna i munnen hela tiden...tror hon kommer äta upp dom snart ;-) Lyckas aldrig fånga henne på bild när hon ler,men nån dag så ska det bara gå. Här nedan så ser man ett litet leende i af :-)



Smile :-)



Julia sussar. Man ser ofta att hon har ögonen liite öppna ibland fast hon sover,ser så roligt ut :-)

Lördag

I dag kom min mamma på besök  hit till Luleå, vi har gått på stan och kikat, kollade på flera par byxor typ chinos men allt det jag prövar känns fel på nå sätt,sitter som korvskinn. Jag blir så arg så jag struntar i att köpa nå alls och typ alla kläderna man har hemma är för små,så man använder typ bara ett par baggy jeans som börjar bli slitna. Men det är dom jag gillar bäst för de är inte snäva. Och de flesta tröjorna jag har sitter också så snävt,eftersom man har fått så stora bröst nu så allt bara väller över *suck*. Vill helst ha tröjor som inte sitter åt för mycke,svårt då när man ska amma. Så för mig blev det ingenting köpt i dag.

Jag blev även bjuden på middag på Österns Pärla,åt ingefärs biff med lök och grönsaker vilket var väldigt gott. Och Julia sov under tiden jag åt så det var bra :-) Tack för maten mamma! :-)

Julias mommo köpte en jätte söt  rosa T-shirt åt henne på H&M,såklart en med Hello Kitty tryck hihi,men de är såå söta så man kan ju inte låta bli :-) Ska nog ta och köpa ett par matchande shorts eller tights till så blir det hur fint som helst.


Dagens shopping

Kan ju även berätta att vi blev fast i en hiss på Shopping i dag,det var ju mindre kul. Vi fick nog säkert vara där i typ 40 min eller nåt. Tog ju sån jävla tid innan det kom nån och fixade det. Tur man inte har klaustrofobi då hade man ju säkert avlidit där inne. Nå en sak är då säker,jag kommer då inte åka i den hissen på ett bra tag.
Pappa R köpte en ny system kamera i går en Nikon D40 ,så nu kommer det bli att fota mycke mer,få jätte fina bilder på Julia bl a så det kommer bli great. Roligare att ta kort när det bilr bättre kvalitet på bilderna.

Vill ha mjölk!

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera ser jag. Men det har varit så mkt annat. Blir ju så med små barn Vi har mest varit ute i det fina vädret,ja förutom i går då det spöregnade hela dagen. Hmm annars har det inte hänt så mkt. I dag har vi varit till Julias farfar och äta grillat,det var gott som tusan,fast jag kunde inte äta nå potatis sallad eftersom det innehåller Creme Fraiche så jag fick äta sallad till köttet,det gick bra det med :-)

I morrn kanske R ska köpa sig en ny system kamera,då kan vi fota riktigt fina bilder på Julia bl a. Vi är ju som sugna på en ny tv och soffa också men det får vänta ett tag till ia f. Vi prioriterar lite :-)

Julia har i dag haft på sig sin fina bodysuit som jag köpte för ett tag sen,är storlek 68 så den är lite stor åt henne än,hon drar ju 56-62 nu. Måste jag säga att jag saknar dricka mjölk? VILL HA MJÖLK NUU!!! MJÖLK!! Märker då ingen direkt skillnad än,är väl för tidigt se resultat om det nu är mjölken som är boven i dramat.

 

Julia i sin nya bodysuit

Måndag

I dag har jag ju varit på den där Kinesiologi behandlingen från Kl 1 till ungefär halv 4,gick lite över tiden. Nåja i af så gick det bra,hon drog,kände och lyfte i mina armar och ben hit och dit. Väldigt inressant måste jag säga. De "pratar" med kroppen som hon sa. Det var så mycke information så jag kommer int ens ihåg hälften av det,men ia f så fick jag en massa saker bl a Zink och vitamin droppar som ska vara bra för huden. Totalt 5 st flaskor/burkar fick jag plus att jag ska köpa hem 2 grejer till från Hälsokost affären. Kommer bli som en vandrande hälsokost affär hehe.

Och så sa hon att jag ska sluta med mjölk för en tid...(hur nu det ska gå?!) Jag som älskar mjölk ,men det är nog mjölk som är den troligaste orsaken till att jag har klåda och att Julia har fått såna där torra fläckar på kroppen. Så få se om det hjälper. Ska dit på återbesök om ca 4 veckor igen för att se hur det har gått. Får ta och börja dricka havre och ris produkter för ett tag nu. Även använda det i matlagning och bakning. Hon gav mig även 20% på allt också så det var ju bra. Så nu har jag ju unnat mig nåt,endel har sagt att jag måste göra det så nu har jag ju gjort det :-)

Kändes konstigt att var ifrån Julia,låg ju där ibland och tänkte hur det gick för dom här hemma,men det hade visst gått jätte bra. Hon hade tagit från flaskan, lite mjölk som jag pumpat ut  i morse vilket är great. Gumman är ju så snäll. Är så stolt över mina 2 älsklingar :-)

I går var vi i stugan hela dagen i stort sett. Vilket var helt underbart,med sol hela dagen. Och kvälls solen där borta är  så härlig. Är så harmonsikt att vara där,så tyst och skönt...allt man hör är vattnet och olika fåglars läten. Dit ska man då fara om man vill ha lugn och ro :-)

Vi grillade och hade det skönt i solen. Julia var så fin i sin nya Hello Kitty klänning som jag köpte i helgen och så hade hon sin fina rosa bolero till, så sommrigt. Min bror och hans familj kom också över en stund och fikade så det var värre trevligt. Kändes nästan som semester där man satt hihi.

Har inte blivit mycke gjort i dag förutom att jag varit på den där behandlingen satt vid datorn en stund när jag kom hem,käkade sen middag. Sen somnade jag i sängen i ung 1 1/2 tim och då var klockan typ 8 .Var ju tvungen att mata Julia då också så jag fick ligga vaken en stund i sängen. Och nu sitter man här och klockan är halv 10 gahh. Vi hade behövt handla för vi har ingenting hemma i kylen. Nåja det är bara svälta tills i morrn då.

Lite Shopping

I dag har jag och Julia varit och shoppat lite. Hade 50% rabatt på H&M så vi for dit och hittade en massa fina kläder,jag med min beslutsångst kunde ju knappt bestämma vad jag skulle köpa men det blev dessa fina plagg:  

 


Detta ska hon ha nu i sommar,kommer bli sååå fin,min lilla gumma :-)








Fredag

Hej på er!

Kom just hem efter en promenad i kvälls solen,det var great. Lilla Julia fyller 3 månader i dag,tänk va tiden gått fort. Känns som att det var typ i går jag låg på bb och födde fram ett litet docke barn. Nå iallafall då när de är 3 månader så ska de vaccineras mot en massa sjukdomar så vi gick till Bvc och tog sprutor i vardera ben..och som hon grina när de stack in dom,usch va hemskt det var att se och höra henne skrika som hon gjorde...började nästan grina själv. Stackars liten. Hoppas hon slipper besvärliga biverkningar,köpte ia f hem alvedon i stolpiller för barn så att vi har ifall hon skulle bli dålig. Jo när vi kom dit till Bvc så kräktes Julia en riktigt jävla blaffa,kom både på henne själv,vagnen och på golvet,stackaren. Och inget ombyte så hon var alldeles blöt. Var mitt fel eftersom jag hade ätit fil till frulle,tror hon är lite allergisk mot komjölk :-(

Och så har vi varit till Jysk i dag och köpt oss en ny bäddmadrass till våran säng,den vi hade var så tunn och hemsk att ligga på,man låg som i en skål ta mig fan. Men nu har vi köpt oss en som är 8 cm tjock,ska bli hur skönt som helst att ligga på. Köpte min säng i februari förra året så det var ju på tiden med en ny tyckte vi. Och så var vi förbi Suomi Soffa,vi är som lite sugna på en ny divan soffa,vi fastnade för en jätte skön och fin soffa som vi kanske köper oss framöver :-)

Annars så är det inget speciellt inplanerat inför morgondagen. Eventuellt att jag och Julia drar in till stan en sväng bara för att ha nåt att göra. På söndag så kanske vi drar till stugan.Vet nog allt att Julias mommo och moffa längtar efter att få träffa lill gumman ;-)

Sooool!

Åh! vilket härligt väder det har varit i dag,helt klart de varmaste dagen för i år. Jag och Julia var ut på den vanliga promenaden,var säkert ute 1 1/2 timme nästan. Hur skönt som helst.

Förutom det så har vi varit och kolla vars den där Kinesiologi kliniken ligger så jag hittar dit då jag ska dit på måndag,pinsamt om man skulle komma försent dit bara för att man inte hittar dit,men nu vet jag vars det ligger så det är bra. Jag får göra som så att jag pumpar ut lite mjölk i en flaska som R får mata henne med om hon skulle bli hungrig medans jag är borta dom där 2 timmarna.Ska ta träna henne lite med flaska nu och se vad hon säger,har prövat tidigare,men det gick väl sisådär..nog vill hon ju hellre ha bröstet.

Julia tar ju inte tutte,den spottar hon ut direkt,vet  inte..lite frustrerande är det ju.Den är ju som bra att ha som tröst då hon är trött och ledsen. Men kanske ändå att det är lika bra att hon inte tar den,då blir hon väl så beroende av den sen när hon blir större också. Blir nog snuttetrasa eller tummen som gäller,själv när jag var bebis så använde jag bara tummen. Sånt där kanske går i arv.



090512

Tjoho i stugan!

Har inte för så länge sen kommit hem efter en promenad,skönt var det. Och Julia sover som en stock ännu. Var även förbi Coop och handlade lite käk,ska laga Kycklingwok med Sötsur sås till...tror det kan bli gott :-)

Jag höll mitt löfte,jag steg upp i vettig tid i morse.Kl 9. Fast såklart så somnade jag ju om en stund när jag matade Julia i sängen. Fy på mig. Men jag måste ärligt säga att man blir jävligt trött av att amma,det tar på krafterna och så blir man väldigt törstig...måste dricka mer tror jag.

Ringde till Örnäsets församling i morse,jag skulle höra om de ännu hade sångstunder och massage för små barn på tisdagar...men tyvärr hade de slutat för säsongen  fast de kommer ju tillbaka till hösten igen som tur är. Vi hann bara vara dit en gång,tyckte det va som en mysig stämning där med massagen o det. Och roligt att träffa andra mammor och deras bebisar. Men så klart glömde jag ju fråga angående dop klänning,hur mycke det kostar hyra.Äh få ta det nån annan dag istället. Annars kanske jag lånar från min broder,klänningen som Vidar hade när han döptes,få se hur jag gör.

Julia hon pratar och  har sig nästan hela tiden,det låter så gulligt.Och så skrattar hon jämt...så mamma smälter totalt. Finns ingen sötare unge :-)  Ska även visa er en bild på hur det kan se ut på huvudet om man ligger för mycke på rygg :-)
Lill plutten är alldeles kal på bakhuvudet .
Hoppas bara att håret växer tillbaka också.

God natt!

Sitter här nu igen mitt i natten. Somnade ju tidigare i kväll då jag låg i sängen och ammade Julia så jag är inte så trött. Attans inte bra.Då sover man bort nästan halva dygnet nästa dag. Fast de har visst lovat fint väder i morrn så jag ska försöka komma mig upp i tid,säger det varje kväll hehe.

Tiden gå så himla fort ,känns som att man inte hänger med ibland. Sitter och ser på kort från när Julia typ var nyfödd...så hon har vuxit min lille plutt, my god!! Ja hon är 3 månader på fredag och då ska hon och vaccinera sig,usch då ska dom sticka min lilla gumma,det skär i hjärtat på mig.
 
På måndag ska jag på en Kinesiologi behandling mot mitt eksem,hoppas det hjälper..för jag är så grymt less ha denna klåda som jag har nu. Min bror har varit på en sån här behandling för sitt eksem och för han verkar det ha hjälpt så jag hoppas det gör det på mig med. Men det är heller inte billigt att gå på
en sån här behandling fast tycker ändå att det är värt och testa.

Kommer ta ca 2 timmar och då måst jag ju va borta från Julia,hur ska det gå?! har lite separationsångest. Klart att R kan ta hand om henne under tiden jag är borta..det vet jag men ändå,ni vet de riktiga moderskänslorna  visar sig :-)

Nä kanske man ska gå försöka sova då. De andra ligger och snarkar för fullt hör jag.

God natt!                    

                                             
Min älskade lilla Julia ♥

En julskinka har rymt

Jag och Julia kom just in efter en promenad,ni kan ju aldrig gissa vad jag såg vid vägkanten strax utanför där jag bor...jo en julskinka,där låg den och såg så rund och fin ut...jag blev riktigt sugen på att ta hem den och äta som smörgås mat. Varför inte lixom ;-) hehe nä men seriöst man slutar aldrig förvånas av vad man kan hitta där ute.

Tog en bild på den med mobilen,lite dålig kvalité blev det dock. Men nog kan man ju alltid se att det är en skinka som ligger där på bilden .Och lite av min ena sko :-)

                                                                            
Julskinkan



Hörde på radion nu när jag var ut att en man i Göteborg har anhållits i sin frånvaro för att klippt håret av kvinnor på bussen hehe det var lite komiskt att höra,int för att det skulle va roligt om nån gjorde det på mig eller på nån annan för den delen men det lät bara så roligt fast inget förvånar mig på det planet heller vad gäller människor och deras handlingar.

Julia bajsade ner sin body i dag,en av dom finare.Fan tänkte jag,nu är den förstörd. För hon har ju bajsat ner kläder  förr och det har fan i mej inte gå att få bort...blivit som gula fläckar kvar.Inte snyggt. Men så tog jag med Tabort medlet och lät det verka en stund,sen sköljde jag det under vatten.Och vips så var det helt borta :-) Kanske ingen världsnyhet direkt hehe jag var bara så nöjd att det for bort.

Fredag!

I dag har jag och Julia varit en snabbsväng förbi Barnens hus,köpte inget där...vi bara kollade.Tycker det är så dyrt där ,fina saker och bra kvalité är det ju dock. Och så var vi förbi Storheden,var då förbi H&M och jag kunde då inte hålla mig från att köpa dessa plagg åt Julia,såå söta.Riktiga sommarkläder,så nu tycker jag att sommaren kan komma hit.
                                                                                 
Klänningen kostade endast 49.50 Kr och pyjamasen kostade 79.50 Kr. Så har vi ju haft tvättstugan i dag,var hur mkt tvätt som helst,blir mkt tvätt nu när gumman finns.Hon bajsar ner kläderna nästan direkt man sätter på dom hihi.
Annars har det inte hänt så mkt mer,vi somnade i sängen en stund nu i kväll så lär nog ta ett tag innan man somnar för natten. Kanske skriver mer senare ikväll,om inte ha en bra fredagskväll!        

Onsdag

Halloj!

Vilket tråkigt väder ute i dag,har varit hemma i stort sett hela dagen,bara varit och handlat på Kvantum.Är inte roligt vara ute i spöregn,hatar det. Alla vi låg i sängen till kl 12 i morse ungefär,vi har sömngåvor i den här familjen kan jag säga hehe. Julia sov från kl 01.00 till 10.00 för att få mat.  Kan ju tänka hur mina bröst såg ut då...som sprängfyllda ballonger. 

I dag så lagade jag lasagne till middag,var jätte god.Är riktigt stolt över mig själv . Fast då har man ju gått Hotell och Restaurang programmet på gymnasiet..så nog kan jag min sak.
Jag mamma och Julia gick på stan en stund i går och världens snällaste mommo köpte på KappAhl en mössa,fleecejacka och ett par jätte fina jeans byxor åt lilla Julia,då vart man glad hi hi. Fast hon  var mindre glad påvägen hem,då grinade man hela vägen. Och alltid varje gång man tar på henne kläder då vi ska ut så stor grinar hon,det faller aldrig fel,ska bli skönt nu när det blir varmare ute att få ha mindre kläder på sig.

Har funderat på att göra hand och fot avtryck på Julia...men vet inte vars man kan få tag på färg eller sån där lera eller va det nu är.Någon som vet vars man kan köpa det? säg gärna till is f,då blir jag glad :-)

Go´kväll på er! Julia håller nallen i armen :-p

090504

Hello out there!

Julia har slocknat i sin babysiter så jag passar på att skriva lite. Hon har sovit så bra i natt,tror hon somnade vid typ 12 halv 1 och vaknade inte förrän vid 9...det är länge det för att vara hon,men hon sov inte mycke på hela gårdagen så hon var nog rejält trött den lilla damen :-)

Annars  i går så åkte vi ut till Jysk  köpte bl a nya utemöbler (solstolar) till att ha på våran balkong,hittade dock inget bord,för antingen var de för små eller för stora.Så det blir att köpa vid ett annat tillfälle.Så nu kan man i af sitta där och sola om det nu inte blir allt för varmt och  så Julia kan ligga i vagnen och sussa.

Senare på kvällen tog jag och Julia en kort promenad,for förbi affären och handla lite smått och gott. Sen for vi hem och kollade på film . I dag så händer det väl inte så mkt vad jag vet,jag och j tar väl oss en promenad som vanligt. Skulle behöva städa och tvätta här hemma men må inte orka det,jag är lat hehe. Pappa R har farit och jobba 11.30-16...han är duktig han.

I morgon kommer min mamma hit till Luleå en stund,vi ska traska på stan var det tänkt,ska bli kul.Har inte varit på stan på länge,inte kul gå ensam så då ids man inte.R vill ju typ aldig gå på stan heller så. Jag skulle behöva köpa mig nya skor... typ nå sneakers aktigt,kanske ett par Converse...ska spana efter det i morrn.

Ha en fortsatt bra dag!

Tjoho!

Go Kväll (natt) !
 
Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag,har inte hunnit.Har mest varit ute nu när det har varit så fint väder. På valborg så hände det ju inte så mkt här.Jag och Julia for ut en sväng förbi majbrasan här på området vi bor på o kollade och  så gick vi  o strosade runt lite överallt. I går så var vi hos Julias farfar och var där hela dagen i stort sett och i dag har jag och Julia varit till min mor och far i stugan deras som ligger i Sören strax utanför Töre. Även min äldre bror Tobias,hans sambo Hanna, deras barn Vidar och hunden Sven var och hälsade på,vi åt middag och hade det allmänt mysigt.

De verkar lova fint väder i morgon igen så det blir väl att ta sig ut på en promenad då. Pappa R är på fest i kväll så han lär nog ligga lågt i morrn har jag en känsla av hehe.Få se när han dyker upp i natt,den lille fisen ;-)

Lägger ut lite bilder från i dag . Stugan sett från Sven,världens goaste och finaste vovve :-)Kusin Vidar som i sommar fyller 2 år.Julias enda kusin :-)Vattnet flödade.

RSS 2.0