Vilket väder!

Hej igen!

Och Julia hon bara sover och sover,det är så olika från dag till dag,vissa dagar sover hon knappt nåt,och andra dagar sover hon flera timmar i sträck. Hon har ännu inte kommit in i några såkallade rutiner.Får väl se när de dyker upp. Ska här snart nån gång skriva en liten förlossnings berättelse och om lite annat hur allt det här startade bl a.

Vilket härligt väder det har varit i dag,soligt och allmänt skönt.Jag och Julia har varit och gå till Hertsön där R:s pappa bor,tog typ 30 min gå dit.Och så lyssna på musik i ett par nya Koss hörlurar som R fick när han fyllde år,skit bra ljud i dom. I morgon är det ju Valborgsmässoafton,vi ska inte göra nåt speciellt...jag och Julia blir hemma och R ska jobba 15-24 så det kommer inte händå nåt speciellt. Är ju ju vanlig vardag i morrn så jag funderar på att fara till Bvc om de nu har öppet och väga gumman för att se hur mkt hon gått upp i vikt,kan va roligt veta :-)      Julia ligger i sin vagn :-)

Regn & rusk

Yeey!

Sitter här nu igen,mitt i natten typ.Men jag är inte trött,har inte gjort så mkt i dag...det har varit så tråkigt väder med regn o blåst,inte roligt gå ut då. Men i morrn ska vi försöka ta  oss ut en stund. Kanske att vi far på baby massagen.Julia har inte sovit mkt idag,bara powernapat några gånger...annat var det i går då sov hon halv dagen nästan.

Som jag sa tidigare så var vi ju till Arcus mässan i går,jag ,Julia och mina päron,men inte var det mycke att se där,lite  stånd mot för va det har varit förr. Köpte bara lite bröd,frukt och en liten rökt lax bit that´s it. Men det var roligt komma sig ut,se på folk o så.

I dag kom det förbi en gubbe från Trygg Hansa för att informera o prata om barnförsäkringar,det var välbehövligt..även fast jag inte fattar mycket av det dom säger.Men ia f så skaffade vi oss en försäkran,det är ju viktigt  och bra för oss och gumman såklart att ha om det nu skulle hända nåt. Hmm vet som inte  vad jag ska skriva,det står still i huvet på mig.Men jag lägger ut en bild på Julia i af :-)       Julia ligger i sin säng och spanar :-) Min söta lilla pluttis <3

Lördags natt!

Hej hopp!

Blir ett sent inlägg i dag också.Julia har varit så orolig i dag,speciellt i kväll..tror hon har haft ont i magen för hon har gråtit rätt mkt,man blir så förtvivlad när man inte vet vad hon vill. Var ut på en längre promenad i dag det var så skönt ute,men så klart hade man ju för mkt kläder på sig så man svettades ihjäl nästan. Har inte hänt så mkt  annat i dag.Min gube har jobbat halv 11-18 ,sen for vi över till hans pappa o kollade på en film: The day the earth stood still hette den,var inte bra...gillar inte alls såna där sci fi filmer.

Nå i af i morrn så kommer mina föräldrar hit ,för det är tänkt vi  alla ska dra till Arcus på vår mässan,ska bli kul komma ut lite o kika.Lär nog inte hitta nåt,brukar aldrig göra det på såna mässor....men bara kul och se :-) Hoppas då att Julia då också ska trivas,att hon är på bra humör.Här är man finklädd minsann :-)  Den fina Boleron och strumpbyxorna har Julias mormor köpt :-)

Första inlägget!

Hej på er!
Är ju tänkt jag ska skriva här i bloggen,var ju som därför jag skaffade den.Men det är så att vissa dagar har man inte ork eller lust. Dessutom så har jag ju lillen att ta hand om,hon är vaken nästan hela dagarna och vill ha min uppmärksamhet så man har inte så mkt tid här framför datorn. Men jag ska försöka skriva här så ofta jag kan.

Kanske ska berätta lite om mig själv: Jag heter då Sara fyller 29 år i år.Bor i en lägenhet i Luleå tillsammans med min pojkvän och så våran gemensamma dotter Julia som snart är 10 v gammal. Jag är ju då föräldrar ledig med henne nu,annars så jobbar jag på Max inne i stan. Jag gillar att göra det mesta,fast just nu blir det ju rätt så mkt film och tv tittande när man håller på ammar henne,och så endel promenader med vagnen såklart...då vädret tillåter och man inte är så trött,det tar rätt så mkt på krafterna att amma har jag märkt. Blir inte mkt gjort här hemma kan jag säga,så oftast ser det ut som fan.Men som tur är så har jag en hjälpsam pojkvän som hjälper mig städa o tvätta o såna saker. Har en rätt så krävande dam vid namn Julia ;-) .Gillar att lyssna på musik,är en allätare vad gäller musik smak.

Kommer som inte på nåt mer att skriva just nu,är för trött.Tänkte bara skriva ett kort inlägg,så ni vet att jag lever :-)

God natt!

/Sara

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0