You are the sunshine...


... In my life





Min älskade lilla skatt


Städar dag

Har varit en riktigt städar dag i dag här hemma. Hela lägenheten har fått sig en omgång,vi har dammtorkat,dammsugit och skurat och så har jag putsat fönstren för de såg fördjävliga ut och sist men inte minst så bytte jag gardiner i v-rummet. Så jag och Richard har varit så flitiga så nu sitter vi och degar i soffan och är helt slut.

I kväll for jag en stund till lekparken med Julia,så hon fick springa av sig lite eftersom vi inte har gjort så mycket med henne i dag hon har mest ränt runt efter oss och varit uttråkad. Blev ju så fint väder nu på kvällen också hoppas det håller i sig till helgen.

Hittade en fin prickig klänning på Nelly i går som jag beställt, (beige med svarta prickar på)hoppas den hinner komma till helgen och att den passar mig. Fast jag hittade en till fin klänning där nu när jag kikade in på deras sida och blev käär. Fast jag prövade en liknande på Monki här för nån dag sen som jag också är lite kär i även fast den var lite för stor. Hmm sicket problem man har va :-) Fan de får ta och porta mig från alla affärer snart hehe.

I helgen blir det fest och jag längtar som fan. Julia ska vara med sin mormor och morfar. Tack för att ni ställer upp,ni är bäst! ♥






Glad

I eftermiddags efter vi hade vilat en stund så drog vi till lekparken jag och Julia. Tog med mig kameran för en gång skull och tog lite fina bilder på Julia och nån enstaka blomma. På förmiddagen gick vi på stan en stund och såklart blev det lite shopping igen 2 linnen på H&M och en ny BH från Twilfit och den var suuper skön och relativt billig. Var verkligen i behov av en ny. Att man blir så glad av att shoppa,verkligen hur kul som helst :-)













Randig

Vilken värme det har varit i dag,så härligt alltså! Hehe som jag skrev på Facebook- "lite randig" Vad jag menar me det är att jag har sprayat mig med BUS och det blev lite ojämt på sina ställen,ja lite ränder och fläckar på armar och händer men annars blev det skit bra,brun blev man då. Inte gul som jag ibland brukar bli av såna här BUS grejer. Niveas spray på kroppen och Lóreals servetter i ansiktet. Rekomenderas!

Var ju tänkt bli utgång i kväll men kompisen blev sjuk så det var inget. Sånt som händer. Vi får ta det till löning i stället då blir det bara ännu roligare ;-) Köpte mig även 2 klänningar i går en svart tight sak från Carlings och så en svart vit randig tight sak från Nelly.se. Skit snygga vart dom. Ska man använda i sommar :-)

Julia är så go. Direkt hon ser en hund så pekar hon på dom och säger vovv vov vov. Det har hon inte gjort förr. Var och gungande i en lekpark i dag också och hon skrattade o tyckte det va så roligt,fast hon ramlade några gånger i gruset så hon blev alldeles svart överallt. Som tröst fick hon sig en smoothie på Coop. Undrar om Växhuset är öppet mer skulle behöva fara dit och låta henne leka av sig lite för hon blir fort rastlös numera.


Barn på nytt

Kom just in efter en lång promenad,själv. Med musiken som enda sällskap. De andra är hos Julias farfar skönt vara ensam hemma för en stund. Har annars inte gjort så mycket i dag,tvättat,ätit och sovit typ. Var ju tänkt vi skulle på Vårmässan med mina päron men eftersom det var så fint väder så skippade vi det och far i morgon i stället. Lika bra det,kanske det inte är lika mycke folk som i dag för ja kan tänka mig det varit kaos där.

Richard har lånat hem en film från sitt jobb. Filmen heter Paranormal Activity. Vågar man se den månne?! Äh det ska nog inte vara nåt problem. Har pratat om att fara på bio snart. Skulle vilja se Terror på ElmStreet men tror inte jag vågar se den på bio hehe. Hemma går bättre för då kan man gömma sig ;-)

Alltså det var ta mig fan en envis förkylning Julia fått. Varit sjuk i över en vecka nu...snorig och täppt i näsan är hon,stackarn. Hoppas det går över snart. Tog med Julia på stan en stund i går och det gick hur bra som helst,jag bävade att ta med henne för jag vet hur hon brukar bli efter ett tag,men hon var så snäll så. Vilket va skönt så mamma kunde pröva lite kläder :-)

Var till en lekpark här i närheten i går och lät Julia gunga för första gången i år,hon tyckte det var roligt även jag prövade och blev som barn på nytt ;-)

Roligt

Oj ja det har hänt så mkt roligt i mitt liv den senaste tiden ids inte skriva om allt men...fick barnvakt i helgen så jag och Richard festade loss lite med några kompisar vi inte sett på ett tag och vi hade såå kul. Back in the old days som man säger :)
Längtar redan till nästa gång vi ska festa,än är man inte för gammal hehe. Köpte lite nya kläder,skor och smink till mig själv också och det gör en också på bra humör,ja att shoppa alltså ;)

Tack mamma och pappa för att ni ställde upp som barnvakt det var jätte snällt av er,ni är bäst! Nu hade man ju lite separationsångest från Julia men det gick ju hur bra som helst för henne att vara med sin mormor och morfar så det känns så bra för mig och jag är så stolt över Julia att hon klarat av vara utan sin mamma och pappa :)

I dag var jag till läkaren och nu ligger bollen i rullning så att säga,hoppas det kommer gå snabbt. Vill ha rett ut det här en gång för alla för nu är jag less på att ha det så här. Vill också tacka min kompis som var med mig som stöd,det betyder mycket för mig :)

Köpte filmen Avatar till Richard när han fyllde år,än har vi inte sett den. Men det blir nog i morrn skulle jag tro för han tjatar varje dag om att få se den men då har jag viljat se nåt program på tv :)

RSS 2.0