Sjuk-förkyld

Då har man gått och blivit förkyld nu också,lagomt tills man ska börja jobba på onsdag *suck* Har legat och halvsovit här hela eftermiddan,så Julia har varit på mig jämt och tyckt jag ska komma leka men mamma orkar inte sa jag,känner mig så hemsk som mamma. Tänkte ta mig en prom till ankorna men det orkade jag inte heller. Har dock ingen feber hoppas jag slipper det iaf. Är bara så seeeg o orkeslös.

Har gått så bra för Julia på dagis som vanligt,i lördags så fick hon vara med sin farfar i nån timme för jag var ute och käka middag med S och R jobbade. Det hade också gått hur bra som helst med farfar *glad*.

Nu går jag bara och väntar på att bli faster igen. Tiden var den 26:e augusti men ingen bebis har kommit ut än den verkar trivas bra där inne i värmen. Ska bli så gossigt att få snosa på en liten bebis igen,det saknar jag verkligen :) Fast jag har ju Julia att lukta på iof s hon luktar ju såå gott hon med.

Ne nu ska man kolla in vad det är för utbud på Tv:n. Dagis i morgon igen 9-ca 13.30 beroende på hur länge hon sover. Fast jag brukar säga att hon får sova drygt 1 timme,tycker som det är lagomt.

Stolt

Jag är så stolt över min lilla dagis tjej. I dag fick hon pröva på att sova på dagis och det hade gått hur bra som helst. Givetvis har hon ju blivit förkyld med snor rinnandes från näsan,förstod det skulle bli det nu så här i början då frodas bacillerna.

I går så köpte jag mig en ny höst jacka på Gina Tricot,såå snygg. Nu längtar jag så efter att få börja använda den på allvar. Även fast jag nu inte alls längtar till hösten. Skulle behöva mig ett par nya vinterskor också men det väntar jag nog med att köpa lite längre fram i höst för just nu finns det inte så mycket av den varan på affärerna. I morgon blir det en sväng på stan med S,sen vet jag inte va som händer. Söndag vet jag inte  skulle behöva städa men få se hur det blir med den saken.

God natt på er alla!

Nytt

Fick  ju order från dagis fröken att skaffa galon byxor åt Julia så det fick det bli i dag. Åkte ut till Storheden en snabbis i kväll för att kolla på H&M eftersom jag har presentkort där+ tillgodokort och så var det club kväll med 10% rabatt på allt. Så jag köpte ett par röda galonisar,halksockar och så ett par skor. Bestämde att ta dom skorna istället för dom andra som jag köpte på Stadium igår. Så dom ska jag ta och lämna tillbaka i morrn.

Var på dagis i dag igen med Julia och hon fick bl a vara utomhus och leka och det hade gått hur bra som helst. I morgon så ska hon få äta lunch där för första gången så få se hur det ska gå för hon är ju rätt så kräsen i maten. Så jag blir där en timme extra till 12.15. Rätt tröttsamt sitta där i flera timmar i fika rummet som ett fjån,nåja det är väl bara gilla läget,klart jag ska finnas till där för gumman om det skulle krisa.


Så här ser de nya skorna ut som jag köpte på H&M. I storlek 22,de är liite för stora men då kan hon ha en tjock socka i också så blir det varmt o gosigt i skorna när det blir lite kallare ute. Lite retro stuk är det över dom tycker jag,liknar dom som jag hade när jag vara liten :)

Är förresten mycket bättre med mina lilla tår nu för er som undrar hehe ;) Ne nu ska man gå se på  filmen Shutter Island.

Bad mood

Julia har varit på dåligt humör i dag,grinat för minsta lilla och irriterad som ett bi. Synd man inte vet vad som är fel för det är inte kul när hon är så här. Hon hade feber i helgen och i går,troligen från sprutan hon fick förra veckan så hon har vari lite seg men hon är tapper och kämpar på som vanligt.

Varit på dagis i dag igen med Julia,vi gick till ett annat rum så hon fick vara ensam med fröknarna en stund och det hade gått hur bra som helst. Kul! Hoppas detta kan hålla i sig man vet ju inte mitt i allt kan det bli ett bakslag så man ska inte ta ut nåt i förskott men hoppas kan man ju alltid. I morgon så ska hon få vara ute en stund och så ska hon få pröva äta där också och så småning om så ska hon få pröva sova där men tvivlar på att hon kommer göra det. Hon sover aldrig i onödan om man säger så :)

Köpte åt henne ett par nya gympa skor i dag på Stadium men jag är ännu lite osäker på om vi ändå inte måste gå byta till en större storlek. Så typiskt mig att ta fel.

Förra veckan på torsdag använde jag mina lite finare skor med remmar,gick med dom en hel del och det har jag fått sota för nu...har fått fruktansvärda skavsår/blåsor på mina lilltår. Och de är svullna,röda,varar och värker som fan. Nästan så att lilltårna går under fötterna för att de är så svullna .Kan knappt gå i ett par skor för att det går så ont. Funderar på att kanske ringa VC ändå för att höra hur jag ska gå till väga så jag blir kvitt detta skit. Stackars mig eller hur?! ;)

Inskolning o fynd

Jahapp då är man 30 år fyllda nu. Känns väl inget speciellt direkt är bara 1 år äldre än förra året hehe. Nåja hursom så är jag ia f jätte nöjd med alla mina fina presenter som jag fick av mina nära o kära. Min födelsedag kunde väl knappast bli bättre eller ja det hade ju inte suttit helt fel med en resa till Karibien eller till nåt annat varmt land,drömma kan man ju alltid få göra :) så kallt som det är här nu så önskar jag inget annat för tillfället än en resa. Nog om det...

Gjorde världens fynd i går. Ni vet det är ju nåt speciellt mellan oss Kvinnor och handvsäkor hehe så jag kunde bara inte låta bli. Jag hittade mig en väska på halva reapriset köpt på Accent. Skit snygg och i brunt,jag brukar ju alltid ha svart men för en gång skull så slog jag till på en brun väska inte illa va?! ;)

Varit med Julia på dagis i dag,börjat med inskolningen lite smått. Fick oss en rundtur där och träffade alla trevliga dagis fröknar som Julia kommer träffa där dagligen. Tror hon kommer trivas bra där,hoppas det ia f. De renoverar också så det kommer bli nytt och fint på sina ställen,det är ju kul. Ska dit i morgon också kl 9. Nästa vecka blir det väl också några dagar som vi ska vara där.

Kommer kännas så konstigt lämna henne på dagis sen för att själv gå till jobbet. Hur ska jag kunna lämna henne där kommer ju fundera hela tiden på hur hon ska ha det-ja bara hon har det bra nu går man ju å tänker. Att hon längtar efter mamma och pappa o börjar gråta. Gör lite ont i hjärtat faktiskt. Har ju varit hemma med henne i 1,5 år dygnet runt i stort sett så det kommer kännas vemodigt,kanske fälla en tår eller två ;) Ne det kommer gå sååå bra så punkt slut. Den 1:a September gäller det!!

Åter igen Tack till alla för alla fina presenter och annan uppvaktning på min 30 års dag! Ni är bäst. ♥


 
Mitt väskfynd





Och givetvis en härlig bild på min stora dagis tjej :)


Bak

Det blev lite bak i dag trots allt,gjorde en tårtbotten+ blåbärsmuffins. Så jag hoppas verkligen de kommer smaka bra. Desto värre så blev det inte att städa i dag,hade fan ingen ork eller lust till det. Varför ska det vara så svårt få tummen ur ibland?! I morgon måste det bli *suck*

I morgon är det ny vecka igen. På tisdag fyller jag som sagt år. Dessutom så ska jag samma dag träffa min blivande jobb chef och min handläggare för att planera mitt nya "schema" eller vad man nu ska kalla det. Ska bli intressant. Hmm.... men jag vet ännu inte hur jag ska lägga upp det hela med tider o så,eftersom jag nu har Julia som måste hämtas på dagis om dagarna. Har i af bestämt mig att jobba 75% nu till att börja med så vi få väl se senare om jag vill gå ner eller upp i arbetstid men det kan vara jävligt tufft jobba heltid när man har småbarn hemma. Ska ta mig en funderare angående detta.

Har beställt lite kläder från H&M åt Julia nu när hon ska börja på dagis. Såna där basplagg som är sköna att ha på sig,lite slit o släng kläder. Tröjor,byxor och ett par handskar till vintern. Det enda hon behöver till vintern nu är ett par skor. Skulle vilja köpa åt henne såna där Kuoma skor men de är ju så satans dyra. Tycker det är onödigt lägga så mkt pengar på ett par skor när hon ändå bara kan ha dom i några månader för hon växer ju så det knakar. Kanske att man skulle ha sån tur att man hittade såna skor på Tradera i fint skick :)

Ne nu ska man gå krama kudden. Ha de gött alla!


Yeee

Hade mycket trevligt på kalaset förra helgen även fast nu en viss person blev lite väl rund under fötterna. Nåja sånt som händer ibland. Allt är glömt och förlåtet. Är redan en vecka sedan,shit va tiden går fort.

Var till Piteå i torsdags på Nolia mässan med mina päron och givetvis Julia också såklart. Blev inget köpt där för mig men min päron gjorde endel fynd. Tycker det är kul och skönt att få komma ut lite ,bara o kolla på folk o en massa prylar. For sen in till själva stan för att käka middag på en restaurang som heter Pentryt,kan verkligen rekommendera er som har vägarna förbi Piteå att gå dit o käka för de hade underbart god mat.

Var till BVC med Julia i fredags för vaccinering och hon var så duktig. Hon reagerade inget på sprutan,inget gråt eller nåt annat. Det har aldrig hänt tidigare så jag blev lite chockad för jag förväntade mig stor skrik. Hehe hon var så duktig och givetvis blev jag så stolt över henne. Lite måst man ju få skryta på sitt barn eller hur ;) Hon väger 10.2 kg och är ca 80 cm lång och följer båda kurvorna hur bra som helst.



Skulle behöva städa men det känns vemodigt bläää. Fyller ju år på tisdag så det kommer väl lite folk förbi här då. Ska åtminstone baka en tårta nå mycket annat vet jag inte om jag ids göra hehe. Till löning blir det väl en liten fest skulle jag tro på nåt sätt måste man väl fira sig själv ;)

Tjao



Kalas

Ohhhhhh yeah It´s  time for some Rock`n roll ladies and gentlemen hehe. Nå inte i dag men i morgon,bestämde mig ändå tillslut att fara på kalaset. Ska bli kul men har lite ångest över drickat. Fan förra gången det var fest var jag så bakis och det var inte kul att må som jag mådde då,usch. Nåja jag får ta det lugnt med drickat helt enkelt och ta varannan vatten :)

Ne nu väntar sängen för vi ska upp rätt tidigt i morrn för att skjutsa Julia till sin mormor och morfar som är i stugan,så det bli lite kortare att köra ia f. Tack för att ni ställer upp som barnvakt igen mamma och pappa. Ni är bäst! ♥


It´s going to be a long day tomorrow!


Värmer upp med lite nice musik: Bumpy ride :)


Trevlig helg på er alla!


Hej hopp

Är helt slut i kväll,har vandrat som jag vet inte vad i dag. Har blivit 2 svängar in till stan. Nå jag har ändå int haft nå annat viktigt för mig är ju så tråkigt bara sitta hemma hela dagarna. Julia fick sig ett par jätte fina jeans av sin mormor idag de satt perfekt. Köpta på Lindex. Själv har jag inte köpt nåt. Fick  förresten hem ett par skit snygga skor i går som jag beställt från Nelly. Svarta platå skor med lite skaft så himla läckra alltså. Voj voj.

Vet inte men är nu i valet och kvalet om jag verkligen ska fara på Lulekalaset eller ej på lördag. Var dit en sväng i kväll och det var så satans mkt folk,känns jobbigt när det är så där trångt. Och värre lär det ju bli till helgen :S . Är ingen rikitig festival älskare måst jag erkänna,dessutom är det väl inte så jätte bra artister där i år heller. Man börjar väl bli gammal eller nånting när man tänker så hehe. Inträdet är ju heller inte det billigaste.
Visst skulle det ju vara roligt för det har inte blivit nå mycket festande i sommar men ändå....njaaa ja får se har till i morrn att tänka på hur jag ska göra.

Julia har varit så dålig i magen i dag,direkt hon har ätit så har det kommit i blöjan som att det bara runnit igeom henne. Hoppas det går över för det är inte roligt när det är på detta vis. Men jag har ia f sett till hon har druckit mycke så hon inte blir uttorkad. Stackaren!



 Vovven Sven var och hälsade på i stugan i helgen till Julias stora lycka eller ska jag säga fasa. Fin och snäll är han ia f :)







RSS 2.0