Skit väder

Fan vad det regnade och haglade i morse,vi vaknade av oväsendet när det träffade fönsterbrädorna,ja det dånade verkligen. J blev rädd så vi tog över henne i våran säng där vi somnade om en stund. Mysigt ligga alla 3 i samma säng även fast det kan va liite trångt :)

Jullan och jag har sprungit på stan en snabbis idag,köpte ett par badbyxor åt henne på rea på Stadium. Och så satt vi oss ner en stund på Floras kulle för att äta lite mellis. Hon har varit på sånt bra humör i dag och då är det extra kul vara med henne och så har ju vädret varit kanon hela dagen förutom på morgonen då:) Men så klart hände det ju som jag befarat länge,att hon ska ramla på asfalten när hon springer som hon oftast gör. Pang sa det så slog hon sig i huvudet så det blev en rejäl bula i pannan. Stackars liten :(

J badade ju i en uppblåsbar pool för nån dag sen,och hon älskade det hon plaskade,skrattade och hade allmänt kul. Så kul att hon även bajsade i vattnet ;-) Men det fick farfar ta hand om hehe. Var bjudna på middag i går hos farfar och han har en hel familj med igelkottar under sin altan,så jag tog några fina kort på dom..så söta. De är nästan tama de små liven,han brukar ge dom lite mat då och då och de uppskattas mycket :)

Åker nog till Kalix i morgon o hälsar på över helgen. Om R nu kan skjutsa oss dit. Tror mormor och morfar längtar efter en viss person ;) J somnade knall och fall ikväll för hon har inte sovit nåt i dag på da´n. Så hon var helt slut gumman min.




Jullan badar



Söta Igelkottar. 2 av 5


 
Där ser man bulan/blåmärket i pannan


Long time ago....

Hej svejs!

Blir inte att jag skriver så ofta numer,men det är väl så när det är sommar då är man mer ute än inne. Blogglusten sviktar också helt enkelt.

I tisdags var vi (jag,Richard,Julia och svärfar) till Lycksele Djurpark. Såg massa olika djur,endel var för skygga så dom såg man inte skymten av så det var ju lite trist. Men Julia trivdes ändå. Hon sa vovov och pipi åt alla djur hehe. Men björn ungarna var ändå roligast att se på när de busade med varandra :) 

Vi hant med en lite runda på en mini berg och dalbana som fanns där på djurparken (de har ett litet tivoli/lekpark där för er som inte visste det men den tyckte Julia var läskig,hon började stor grina stackarn. Men jag måst faktiskt hålla med om att den var lite läskig ändå. Jag hatar nämligen att åka på sånt där men var i stort sett tvungen av en viss person ;) Barnkaruseller drar jag gränsen,typ kaffekoppen eller nåt sånt det är lagomt för mig hehe.

Bil resan gick hur som helst bra ,men nog är det ganska drygt åka dit med bil på en dag,ung 70 mil så det kändes i baken att man suttit länge i en bil kan jag ju säga. Men roligt var det. Man har ju varit dit mycket som barn så man kände ju igen sig rätt så mkt. Man blev lite nostalgisk sådär hehe.


I dag har i varit till Boden för att gå på marknaden en sväng bara för att ha nåt och göra. Köpte faktiskt ett par lila "foppa" skor åt Julia i strl 21 och de är inte stora kan jag meddela typ min stortå ryms där. Såg att det t om fanns ännu mindre strl i typ 17-18 och de va sååå småa och söta de med. Kunde ju såklart inte hålla mig från att gå in på H&M en sväng och kika så där köpte jag en fin prickig T-shirt åt Julia för 49,50,som hittat och så tjusig hon blev :)

Träffade på Richards mormor på marknaden så hon bjöd oss hem till henne och där blev vi bjudna på middag. Och att vi kom och hälsade på det tror jag hon uppskattade mycket för det är inte ofta vi träffas och hon är ju så uti Julia men gamlingar är ju så de gillar små barn :)

Jag är på bättringsvägen,varit så förkyld nu i några dagar snorig o täppt i näsan. Även Julia har varit förkyld och hon snora ännu lite hon med. Är en envis bacill detta. Hoppas R klarar sig från den. Då han nästa vecka ska börja jobba igen. Han har ju haft 1 v semester denna vecka så vi har umgåts lite allihopa,mysigt värre.

Måste bara tipsa om en bra serie som heter True Blood! Se den för guds skull. Har köpt 1:a säsongen och ser den nu och jag är fast. Sååååå jävla bra serie alltså. Voj voj ögon godis så det bara smäller om det både för mig och för Richard. Vill bara se mer o mer o mer haha.

Ids inte lägga ut nå bilder från Lycksele i kväll,kommer nån annan dag jag lovar!

Har förresten kommit på ett nytt "namn" till Julia. Nämligen Jullan det är väl ett fint smeknamn om int annat :) Eller förresten det var inte  jag utan det var svärfar som kom på det och jag fastnade direkt för det namnet,etsade fast i huvudet på mig typ.

Näää nu ska jag sluta svamla och gå lägga mig i stället. Är nån som är lite speedad här kanske ;)



Movie night

Jag, Richard och hans syster har i kväll varit på bio och sett på den senaste Twilight filmen- Eclipse. Den var himla bra faktiskt riktigt coola effekter också. Och givetvis massor med ögongodis hehe. Me like! Riktigt länge sen jag var på bio faktiskt. Det är sen Julia föddes ungefär. Tidigare i dag så gick vi  till ankdammen och Julia var mer vild än tam hehe hon sprang och jagade duvorna som huserade omkring där och snodde åt sig lite bröd som vi kastade.

Julia fick vara med sin farfar medans vi var på bio och det har gått hur bra som helst. Faktiskt första gången hon blir lämnad ensam med farfar. Jag är så glad och stolt över henne att det har gått så bra. Min "stora" lilla tjej.

Kom hem från Kalix i går kväll efter att ha varit där sen i lördags. Och vi har haft det super. Tycker det är så roligt när min yngre bror är och hälsar på eftersom vi träffas så sällan. Tyvärr så åker han hem till Malmö i morgon så det känns ju trist.

Hoppas de kommer och hälsar på i morrn innan de åker till flyget så man hinner träffa han en sista gång och säga hej då. Puhh va det är varmt och kvavt här inne,har svårt och sova då. Och nej jag klagar INTE på värmen ;)

Konstigt

Så himla konstigt väder nuförtiden ena stunden spö regnar det och blåser svinkallt och nästa sekund så är det strålande sol och medelhavsvärme i luften. Svårt planera att göra saker efter väder och vind,ja va man ska ha på sig för kläder typ.

Jo i går testade jag min nya epilator för första gången. Fi faaaan vad det gjorde ont (skrek som en stucken gris) och vilken tid det tog höll säkert på i 30 min med båda benen. Få se då hur länge det håller innan man måst utsätta sig för den hemska smärtan igen. Nåja vill man vara fin så får man lida pin så är det ju eller hur?! :)

R jobbar hela helgen. Jag hade viljat åka till Kalix igen men vi tar oss ingenstans. Mormor skulle visst hälsa på där i morrn och brorsan ska väl troligen laga god mat. Så det känns lite trist att inte kunna vara där. Nå vi får roa oss på egen hand,nåt ska vi väl hitta på. Vill ju som träffa brorsan innan han åker ner igen,antar att han åker till veckan nån gång.

Beställde en fin tunika i veckan och fick den i dag men den ska jag skicka tillbaka för den var lite för stor för mig även fast det var en oversize,så det känns lite trist. Hittar nog alltid nåt annat snyggt nån gång framöver.

Trevlig helg på er alla!

Stolt storasyster

Kan inte låt bli skratta åt Julia när vi häromdagen på en affär mötte en flicka som kanske var i 3-4 års åldern. Hon hade en likadan favorit katt (mjukis djur) som Julia har. Julia har 2 av dom men nu hade hon bara ena med sig på affären. Då trodde Julia att den där flickan hade tagit ena katten för henne,hon pekade på den o skrek och sen då när de lämnade affären så grinade Julia som en stucken gris för att flickan hade tagit "hennes" katt ;) Dessutom så hette den där flickan också Julia,det var ju lite häftigt faktiskt. Vad är oddsen för det liksom :)


I går var vi på Ikea en sväng,blev köpt lite nya sängkläder o dyl..ja såna där bra ha saker. Inte så mycket folk heller vilket va skönt. Vi har varit i Kalix sen i torsdags och umgåts eftersom min ynge bror som bor i Malmö är och hälsar på här uppe. Kom hem till Luleå i dag eftersom jag ska till läkaren i morgon fm. Så typiskt att det skulle bli bra väder nu när vi va tvungna åka hem. Vi har ju inte kunnat vara nåt i stugan eftersom det har varit skit väder de flesta dagar. Nu verkar det ju ska bli kanon väder. Men jag klagar inte :) Får ta åka dit igen nån dag igen eftersom R ändå ska jobba så mycket.


Har blivit så bortskämd med god mat nu när brorsan är hemma,han är verkligen superduktig på matlagning helt självlärd utan utbildning eller nåt. Är riktigt stolt över honom faktiskt :) Hoppas han får sig ett bra jobb där han kommer trivas bra.

Julia älskar verkligen att vara hemma hos sin mommo och moffa (även jag),vill vara ute hela tiden och springa på gräsmattan som en toka o skratta,så roligt se henne trivas så och njuter hehe. Hon har även börjat göra olika grimaser och det ser så roligt ut.




*Smile*


RSS 2.0