Full dag!

Fullt ös medvetslös. Haah nä så illa har det väl inte varit *överdriver en aning* I alla fall så har jag knappt varit hemma nåt i dag. Steg upp tidigt för att gå in till stan för läkarbesök kl 10.00. Sen gå hem och äta frukost och väcka de andra små liven som fortfarande sov när jag kom hem. Efter det åkte vi ut till Storheden med "svärfar" och kollade runt lite. Var bl a och kollade på mattor,vi är som sugna på en ny matta i vardagsrummet. Typ en rya matta i beige/vit skulle jag vilja ha och då får R säga vad han vill om den saken hehe,synd såna mattor ska vara så dyra bara. 

Sen efter det åkte vi till "sväris" och käka middag och kolla tv. Och nu är vi hemma,ja vi kom hem för typ 1.5 tim sen. När vi då kom hem så badade jag Julia och det tyckte hon ju såklart var kul :-) Tänkte åka bort till stugan i morrn och vara där en stund. R är sugen på att fiska en sista gång innan vintern. Pappa kommer även vara där eftersom han är ledig,sen drar vi vidare till Kalix och det blir väl att vi sover över där också i 1 eller 2 nätter,får se hur vi gör.

Julia har varit på lite bättre humör idag,hon har sina bättre och sämre dagar. Det är ju så,alla har vi ju såna dagar då allt känns bara skit,blä och fy fan så det är ju helt "normalt" att hon också har det då och då .

Nu nalkas sängen för oss alla. God natt!

Söt

Måste ju bara visa denna video,är ju för söt. Höll nästan på att garva ihjäl mig :-)



Hur Personlig


Har funderat lite från och till om hur personlig man kan vara på den här bloggen. Vad kan man skriva och vad kan man inte skriva om eller det kanske inte finns nån sån regel-jag vet inte. Men i allafall inte för att nu hela Luleå läser min blogg men ändå lixom. Har ju varit med om så mycket mest i mina yngre dagar när jag tänker efter så hände det väl inte så mycke roliga grejer,mest tragiska vill jag nog säga på det personliga planet alltså. Såna problem som jag haft är rätt så vanligt bland människor,fast de inte vågar prata om det öppet för att de skäms över det. Man tror ju oftast att man är ensammast i världen när det drabbar en själv men oftast är ju fallet inte så. Nåja som sagt så ska jag fundera lite. Ska i af berätta om hur det är att bli mamma, bara sådär helt plötsligt så står man där och få se plusset på stickan att man är gravid. Ja mer om det kommer...


Är så glad att det funkar så himla bra med vällingen nu när jag ger Julia med pipen istället för nappen. Hon äter oftast allt jag gör och det är ungefär 110 ml. Ger det till natten plus att jag ammar henne en stund också. Är ju så att man inte har lika mycke mjölk i brösten än för nån månad sedan då hon bara ammade och nu får man ju sitta så länge med henne och amma för hon har ju blivit så stor och kräver mer mat. Är ju så att mjölk kossan har börjat sina ;-)

Nu måste jag gå till Julia,hon har varit så grinig hela dagen i dag. Få se när hon somnar till natten...

 


Testing

Bilden nedan tagen med mobil kameran. Helt okey kvalla måste man ju ändå säga eller hur?!, hela 5.0 mpx kamera- Inte illa inte illa gott folk. Annars då,ja det händer inte mycket här måste jag säga. Julia sover för stunden så jag passar på att sitta vid datorn en stund. Kanske blir en promenad sen ikväll då R åker till jobbet. Får se,men det blåser som attans här i Luleå idag,aja lite får man väla tåla. NU väntas andra sysslor. Höres!

 

Gott med gröt ♥


Nytt

 

Nyligt hemkommen eller nyligt och nyligt,kom för typ 1 timma sen. Har varit  till "svärfar" och ätit middag. Gott gott var det. Även Julia fick sig en överaskning nämligen en lurvjacka och ett par tossor av sin snälla faster Ellinor. Tack så mycket för det. Jätte fina,de känns himla gosiga! Och så har jag köpt åt henne  mockasiner med Hello Kitty tryck på (såklart) ;-) Från H&M. Var in på Toys R Us för första gången,satans vilken stor butik och bara med leksaker där vet jag en som kommer vilja vara ofta när hon blir stor :-)

Har blivit förkyld nu, har inte haft nån feber dock vilket är skönt för det är så jobbigt. Bara nyser några miljoner gånger. Och snyter mig ett x antal gånger.*suck*




 

Lurvjacka och tossor som hon fick av sin faster.



Mockasinerna som jag köpte på H&M




OJ

Måste bara visa en artikel som jag just hittade. Fick en smärre shock när jag såg/läste detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5845966.ab. Alltså ungen vägde 8.6 kilo när den föddes! Inte ens Julia väger så mkt och hon är 7 månader. Ja nu var det ju kejsarsnitt men ändå,tänk pressa ut en sån där ur skruttan. AAJ säger jag bara!!

Julia en vampyr?!

Tror jag har fått en vampyr till dotter. Hon håller ju på naffsa på händerna titt som tätt,ja de är ju i munnen konstant. Så såg jag plötsligt att det hade kommit blod på hennes tröja och blod i munnen,tänkte först att det måste ju vara från munnen att hon slitit i nån tand eller nåt. Men då märkte jag att hon hade naffsat ,bitit eller va man ska kalla det på sin handled så det var riktigt djupa sår. Vi satt ett plåster dit sen så hon inte skulle göra det igen. Har tagit bort det nu och nu verkar hon inte bry sig så mycket om det. Men det vätskar därifrån lite grann så jag får ta smörja med nån fet salva där ikväll. Svammel fia till onge! :-)

De har mycke för sig dessa småttingar. Är så roligt se henne utvecklas för var dag som går,man får sig oftast ett gott skratt bara för att det ser så gulligt ut. Nu går det utav bara farten i hennes gå stol,där får man verkligen akta fötterna för att inte bli påkörd haha.

Är en riktigt sjukstuga här hos oss nu. Pappa R är krasslig så han har legat lågt hela dagen i dag. Jag känner mig inte heller riktigt hundra procentig i kroppen. Täppt i näsan och snorig aja det är väl jag som står på tur nu att vara sjuk. Men jag hoppas inte det blir värre. Har verkligen inte tid att vara sjuk heller,jag har ju Julia att passa.

Såg detta klipp på youtube igår och kunde verkligen inte hålla tårarna tillbaka,så blödig som jag är. Så sorgligt och fint på samma gång. Beyoncé som sjunger låten "Halo" åt en liten flicka som lider av leukemi:





Vampyr?


Det stinker...

Natten gick bättre,hon sov hela natten. Och hon verkar då inte va förkyld nåt mer vilket känns bra. Hon fick sitta och plaska i vattnet ikväll då jag badade henne,tyckte hon va kul. Men så tippade hon så hon fick en liten kallsup men det gick bra ändå. Hon gillar verkligen bada min lilla prinsessa.

Gav henne välling ikväll tror att hon inte tyckte det va så dumt ändå. Jag gav i pipmuggen vilket går lättare för henne att dricka ur. Nappflaskan funkar inte alls,hon bara tuggar på nappen. Såg när jag var på Coop för nån dag sedan att de hade pip nappar eller va man ska kalla dom,ja sån som är på pipmuggen,de kunde man sätta fast på nappflaskan,vilket skulle var skit bra,ångra att jag inte köpte dom. Ska göra det nästa gång tror jag.

Hon har varit väldigt grinig ikväll,varför vet jag inte men misstänker nästan att det är magen som spökar lite. För hennes pruttar stinker som fan kan jag säga haha :-)

Rastlös är man denna tiden på dygnet...hmm ja ja. Ska kolla på Youtube en stund nu ia f.


Bättre

Julia är bättre idag. Inget rinnande snor bara nån enstaka nysniing. Skönt att det inte blev värre än va det var igår. Tycker så synd om barn när de är sjuka. Däremot har nu jag fått rinnande näsa och nysningar istället och känt mig lite halvrisig. 

I natt ville Julia inte sova och ändå hade hon inte sovit mycke på dagen,nejdå hon vaknade vid halv 2 tiden på natten och gallskrek i typ en timme. Grannen slog i väggen flera gånger jävla kärring jävel. Ursäkta språket men ja blir så förbannad. Va fan ska man göra när hon är helt otröstlig jag kan ju inte sätta tejp för munnen precis. Hungrig var hon då inte. Vet inte va det kunde ha varit,kan ha varit nästäppa. Gav henne lite näsdroppar men int vet jag om de hjälpte. Svårt veta. Men hon somade ju då tillslut efter att jag kliade henne i öronen men oj så hon njöt av det, såg så roligt ut. Är ju inte ofta detta händer att hon vaknar mitt i natten och skriker,vi är väl lite bortskämda med att få sova hela nätterna inte många småbarns föräldrar som få göra det.

Har hunnit med en promenad runt sjön på eftermiddan. När jag kom hem så var det tvättstugan som gällde,var inte så mycke tvätt men bättre ta då och då än att spara allt tills det blir ett helt berg med kläder. Blir fort mycke tvätt när Julia är i farten med sin mat som hon kletar lite överallt med :)

Nu ska jag se på TV en stund och vänta på att R ska komma från jobbet. Och hoppas på att Julia ska sova hela natten.

Lägger ut en låt som jag gillar just nu, tycker denna tjej är så cool. Enjoy!


Sjukas

Ett tag sen jag skrev sen sist. Händer inte så mycket här hemma kan jag säga. Men igår var vi till Kalix och hälsade på mamma och pappa och så åkte vi till Sangis och hälsade på min mormor och det tyckte hon var så roligt. Hon hade ju inte träffat Julia sen dopet så hon var så glad när vi kom dit. Min mormor är ju döv så hon hör ingenting,tråkigt men så har det varit nu i snart 20 år tror jag. Kan ju inget teckenspråk utan vi får skriva åt henne på papper och det är rätt jobbigt. Tycker så synd om henne för hon är annars helt klar i huvudet.

Julia har även blivit förkyld,rinner snor från näsan konstant och så nyser hon mycket och har röda ögon. Lite feber har hon också så jag har gett henne alvedon i morse,tror den har gått ner lite nu. Hoppas det inte blir värre ia f. Åkte till Apoteket i eftermiddags för att köpa näsdroppar för att ha hemma för säkerhets skull om hon skulle bli täppt i näsan i natt,det är inget trevligt. Och så är hon lite trög i magen så jag har gett henne Katrinplommon tror det löste upp lite i af. Stackars gumman min!

Hon har blivit så duktig på att sitta själv nu. Kan sitta flera minuter på golvet såklart med en amningskudde runt ifall hon skulle tippa mitt i allt. Hon är så stolt där hon sitter,rakryggad och på topp även fast man inte är riktigt frisk.


Duktig tjej :)


 

Mammas ♥







BVC rapport (7 månader)

I dag så har vi varit och valt ut 2 st kort på Julia. Det blev fina kort så det var väldigt svårt välja ut de "bästa". Hehe hon såg nästan likadan ut i ansiktet på alla kort som ett stenansikte typ. Bara händerna som var på lite olika ställen. Men hon var ändå så sööt min lilla gumma :-) Och dyrt är det med kort ,fasen bara de 2 små vi ska ha går på 350 spänn en i  färg och en i svartvit. Vad fint det skulle vara med ett slags kollage men det gick ju på 1600 kr! Skulle vara roligt ge sådant åt folk i julklapp som åt min mormor te x men satans inte  vi har råd med det just nu tyvärr. Så kanske att den som vill ha kort på henne får köpa det själv. Nåja vi får väl se,korten kommer väl ligga inne ett tag i deras  (fotografens) system.


Sen har vi också varit till BVC med gumman för att väga och mäta henne.

Nu väger hon 6730
67 cm lång över havet
42.2 cm runt huvudet

Barnmorskan tycker att hon ännu är lite för tunn att hon skulle behöva väga lite mer. Så vi får köra på nu med mycke gröt och lite Lasagne som hon ändå tycker är helt ok,får i henne kanske 3 msk ungefär vilket är bra. Ska försöka ta mig tid att laga egen mat åt henne så det smakar lite mer,fast det gäller att ha tid och ork till det också,fasen känns som att man inte hinner med nånting numer. Har både mig själv och henne att tänka på,och givetvis går ju hon i första hand det är ju en mammas plikt att göra det.

Jag och Julia är ensam hemma till i morgon,pappa R är på kalas hos en kompis som fyller år i dag. Kompisen bor ute i Ersnäs så R tar sig inte hem. Jag har ju J som sover här hemma och vill inte väcka henne för att åka och hämta han. Så det blir första natten ensam här utan papi,känns lite konstigt och tomt men det kommer nog gå bra eller det gör det :-)


Leéndet fattades..

Det gick rätt så bra på fotograferingen i dag,fast Julia ville inte skratta eller le. Vi gjorde alla allt som stod i våran makt för att hon skulle skratta,men inte hon drog på smil banden,ja en gång lite grann. Hoppas fotografen hant få med det på bild. Hon gillade inte riktigt heller att ligga på rygg eller sidan,då vart man kinkig. Roligast e det ju såklart ligga på mage även fast underlaget var lite hårt. Och kissa hant man också göra 2 gånger. På torsdag ska vi dit igen för att välja ut de bästa korten. Ska bli så spännande se hur de blev. Men jag tror att hon blev lite reserverad och blyg,mycke nya intryck att ta in som gjorde att hon inte skrattade någonting. Hon har reagerat så förut också så...Nåja det kan gå så ibland,inget göra åt. Hon är ju lika söt ändå,även fast det hade varit fint med ett leénde så man hade fått se hennes söta små risgryn som hon har i munnen :-)

I dag fyller hon också 7 månader Hurra hurra för lilla svammel fian Julia *puss* ♥


Inget sånt här leénde fick vi se i dag hos fotografen. Men lika söt ändå :-)


Foto

I morgon gäller det. Då ska vi nämligen och fotografera Julia på Atelje Grodan som jag skrev tidigare. Har funderat på vad jag ska ha på henne för kläder,tror det blir den blommiga tröjan jag köpte och så ett par cerice mjukisbyxor som hon fått av sin mormor för ett tag sen.

Lite nervös är man ju på hur det kommer att gå,ja att hon typ ska få ett utbrott och börja storgrina eller att hon kissar och bajsar på golvet om det nu blir nå naken foton och hon måste vara utan blöja. Ne det kommer nog gå så bra så. Hon är ju duktig,mammas stora tjej. Dessutom blir hon hela 7 månader i morgon :-)

Prövade ge henne Lasagne i dag. Tänkte ju att det måste ju vara jätte gott för henne,alla barns favorit mat (ja nästan alla barn i af) Nå det gick ju inget vidare om man säger så,då kom den där grimasen fram då hon rynkar på hela ansiktet som att hon säger- Vad fasen är det du ger mig för äcklig mat kvinna. Jag vill ha gröt! punkt slut.
Hon ser så rolig ut,jag får alltid skratta när hon gör så,gullungen.

Så här såg man ut när man åt Lasagne. Hant inte riktigt få med den där exakta "looken" ;-)





Kladdigt äta majsbågar ;-P


Roligt

Vilken trevlig dag vi har haft i dag jag, Julia och min mamma. Tack så mycket mamma för mat, dryck och trevligt sällskap! :-) Har strosat på stan hela dagen i dag i stort sett. Jag köpte dock inget. Var ute efter en ny overall åt Julia men hittade ingen,börat bli urplockat redan. Blir nog att beställa från nätet kanske. Eller så väntar jag ett tag till för att se om PoP får in mer overaller närmare vintern. Julia fick ju ett present kort därifrån i dop present på 500 kr så det måste ju utnyttjas. Var även ute efter nå kläder år mig själv också men jag hittade inget som jag direkt föll för. Har ju även 500 kr att handla för som jag fick när jag fyllde år. Och inte nog med det så har jag ett presentkort på Hemtex för 500 kr att ta ut! Och det fick jag i julklapp av min "svärfar".

Alltså jag vet inte vad det är med mig. De flesta skulle nog springa till affären det första de gör om de skulle få pengar att handla för vad de vill. Men inte jag! Har så svårt bestämma mig vad jag vill ha och vad jag behöver. Lite frustrerande är det ju,även för mig själv.  Jag drar ut på det tills sista dagen då rabatten gäller, typ då jag bara MÅSTE bestämma mig. Alltid är det såhär- hatar det! Siket problem va?

Nu är det också bokat för fotografering av Julia. På tisdag den 15:e samma dag som hon blir 7 månader ska vi till Atelje Grodan och fota henne. De hade ett slags kampanj erbjudande tills barnet fyllt 7 månader så man fick köpa några studiobilder för 350 kr. Ska bli så kul och spännande. Men det kommer nog inte vara nåt problem få henne fin på bild. Får ta och fundera ut vad jag ska sätta på henne för kläder,kanske den där blommiga tröjan som jag köpte nyligen och ett par vita leggings hmm få se hur det blir.

KNOCK YOU DOWN


Tankar

Kör lite pekfingervals nu så det kommer inte bli så jätte långt inlägg. Julia har varit så grinig idag och igår. Jag blir helt slut,för hon vill ju aktivers hela tiden man måste gå gå och gå med henne. Typ 10 min efter man satt henne i gåstolen t ex så börjar hon protestera. Undra på att jag inte hinner göra nåt. Ha ju en massa måsten som jag känner att jag måste få gjort snart men det blir aldrig av. Jag vet ju att jag är ju ledig för att vara hemma med henne för det är ett heltidsgöra. Men ändå känner man sig otillräcklig ibland. Skulle behövas minst 5 Saror till här hemma tror jag.

Vet att det är många mammor som känner likadant så jag är inte ensam om detta fenomen. Även fast man känner som jag/vi gör så älskar vi ju ändå våra barn till det oändliga. Fast ibland känner man ju att man behöver en liten paus för att rå och ta hand om sig själv också. 

Hmm vad har vi gjort idag,jo vi har vart och promenerat fast det blåste som tusan men de va skönt ändå få lite frisk luft. Lagat mat har jag gjort och såklart lekt lite med gummsan. Lånar nog bilen av R i morrn för att åka till Storheden o handla lite. Har typ slut med blöjor så det bli det att köpa i af.

Hårigt värre..

Alltså jag blir tokig. Jag släpper så fruktansvärt mycket hår,har gjort det nu under hela tiden jag ammat. Stora tussar med hår ligger överallt. Skulle se i sängen där jag ligger. Känns som att man håller på att tappa allt man har på huvudet. Det är så irriterande *suck*. Är verkligen i behov av ett besök till frisören men har fan inte råd just nu. Vill färga det i nån snygg färg nu till hösten,skulle behöva en liten uppfrächning. Man känner sig så sunkig. Känns som att jag inte hinner ta hand om mig själv,eller ha ork till det. All energi går åt till att ta hand om Julia och ta efter hennes behov. Hon är ju ändå prio ett för mig nu.

I går var vi i Kalix hela dagen och hälsade på Julias mormor och morfar. Blev bjudna på god mat och dryck. Gick även en runda på stan och kikade lite. Var också förbi brorsan och hans familj och fikade. Stackars Sven (deras hund) har fått nå slags "skavsår eller va man ska kalla det vid sina tår så han kan inte springa i skogen på ett tag. Fast han haltar inte eller så så han verkar inte ha ont där i af. Han är ju så söt,vill goa och pussa han,men vågar inte pg a allergin. Oftast direkt jag tagit på han så får jag klåda på hela kroppen och det är ju inte så kul :-/ 

Skulle behöva ta oss till badhuset med gumman,skulle va roligt se hur hon reagerar på det. Tror hon skulle gilla bada. För hon protesterar aldrig här hemma när vi badar henne. Ska ta och kika på ett par badbyxor åt henne,kan ju inte vara allt för dyra :-)

Ska kika på tv en stund nu,sen bli det sängen för min del.

 

Detta är Sven. Finare och snällare vovve finns inte ♥


Trött

Fasen vad jag är trött i dag. Har inte sovit många timmar i natt. Somnade säkert inte förrän kring 3 tiden. Och Julia vaknade kvart i 7 i morse *gäsp*. Jag somnade en stund igen när jag gav henne mat men är ändå så jävla seg. Snurrar i huvudet på mig. Är ju van sova till 9 på mornarna...minst! Jo Julia vaknade tidigt i morse har inte hänt sen hon va pytteliten bebis. Men det var att hon somnade relativt tidigt i går kväll. Jag hant int ens byta till pyjamas på henne. Men det är bra då kanske vi kan börja få in lite nya sov rutiner,inte bara hon utan även jag och Richard. Kommer inte bli lätt för nån av oss men det kommer nog gå bra.

Har varit in till stan en sväng idag. Kom hem för en stund sen. Köpte inget speciellt. Var in på Apoteket bl a och köpte salva åt mig och Julia hon är också så himla torr om huden sånt där går i arv. Usch bara hon inte får samma problem som mig och att detta bara är nåt tillfälligt. Kan bara hoppas på det bästa!

Snart slutar Richard och när han kommer hem ska vi åka över till hans pappa och äta middag. Börjar bli hungrig som fan nu. Nåja den som väntar på nåt gott :-p




Film och annat

Har just sett på Brokeback Mountain,jag är väl typ den enda som inte sett den filmen förrän nu. Tyckte den var bra, lite sorglig och gripande också. En 4:a av 5 möjliga får den nog i betyg av mig.

Annars i dag så har vi varit till BVC och vägt gumman,nu väger hon 6380 hon har alltså bara gått upp 30 gram på en månad vilket inte är så bra. Men va ska man göra?! kan ju inte tvinga henne äta saker hon inte tycker om. Hon äter bara gröt och fruktpureér ja och så får hon ju amma av mig men inte nåt annat får jag ju i henne. Ja det är inte lätt,men det kommer väl så småning om. Gäller bara att ha lite tålamod. Vilket jag inte så ofta har!

Var så trist väder i morse när vi vaknade så vi sov extra länge så dagen har gått så fort. Senare på dagen klarnade det ju upp och blev riktigt fint väder så vi for på en liten promenad även fast det blåste rätt så kraftigt. Gör det fortafarande för den delen. Får se vad vi hittar på i morgon. Richard jobbar så jag och J kanske tar oss en promenad in till stada. Sen när R slutat jobbet kl 18 är vi bjudna på middag hos Julias farfar så det ska bli trevligt :-)

Måste bara berätta om en grej som Julia lyckades med i dag. Nämligen bedriften att ta av sig sina byxor helt själv,de ni.. säg vilken 6 månaders bebis som klarar av det. Det är så att jag satt på henne nå nya kläder som hon fick för ett tag sen i strl 74 och de är en aning för stora så byxorna satt vääldigt löst på henne så på nåt vis så har hon fått tag på dom och snurrat sig ur dom haha. Ja hon är bara för go :-)

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, sen blir det att se på TV en stund innan läggdax!

 

De berömda byxorna som hon lyckades ta av :-)

 


Mammaträff

Var på mammahäng i dag med mammorna från föräldra gruppen som vi gick på tidigare i vintras. Var roligt träffa (nästan) alla igen och se vad bebisarna vuxit. Tog dock inga bilder tyvärr. Lilla Julia var nog minst av bebisarna, dock inte yngst :-)

Hade på henne sin nya tröja som jag köpte åt henne förra veckan och den satt som smäck,helt perfekt!


Big blue eyes

 


Hej igen!

Blev inte att köpa nån overall åt J i dag. Vi for bara till ICA Maxi och handlade sen var vi så hungriga så vi åkte  hem och gjorde middag. Köpte lite "mat" pureér åt J i dag en med kyckling och en med fisk. I dag till middag fick hon smaka på kycklingen och jag fick faktiskt i henne 3 teskedar- kors i taket! Ska pröva göra samma sak i morrn också.

I morgon kl 14 ska vi träffas igen hela mamma gruppen,träffades senast i början på sommaren. Ska bli kul träffa alla igen och se hur det går för alla med deras bebisar. Blir att ta sig till Bergviken,få se om jag hittar dit jag ska...hittar ju så dåligt här i Luleå. Man har ju noll lokalsinne.

Natten till måndag trodde jag att jag höll på att bli sjuk,för jag mådde så jävla illa hela kvällen så jag tänkte att nu e jag sjuk,hur ska jag nu kunna ta hand om Julia och samtidigt ha magsjuka!?. Men tur som var så gick det över senare på natten vilket kändes skönt. Har som känt mig lite konstig och matt i kroppen sen jag hade feber och mjökstockningen,allt är nog inte riktigt som det ska där inne än. Nåja det löser sig nog.

Nu blir det att se på lite TV innan sängdax.

hmm

Hmm sitter här och funderar på vad vi ska hitta på härnäst. Jag är så rastlös. Nå ia f är ju så att Julia  skulle behöva sig en ny overall inför hösten/vintern. Kanske att vi far nånstans och kikar på det. Är ju inte direkt nåt trevligt väder ute nu,så det blir nog ingen promenad i dag tror jag. Well well ska ta göra mig iordning nu inför dagens eskapader..so long!

RSS 2.0