Grattis

I dag fyller darling 28 år. Hipp hipp hurra!! Älskar dig papi ;) Presenten kommer i veckan så håll ut ;) Han hälsar och tackar för alla gratulationer!
Mår inte bra i dag både jag och Julia är förlylda och har lite feber nu i kväll,inte roligt. Men jag orkade iaf ut på fyndmässan i dag och där var det kaos kan jag säga. Folk är inte kloka. Nåja det får man vara beredd på när det är såna tillställningar. Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och glo film..

Fynd

Det råder lite sjukstuga här hemma fast det är inte så farligt som det låter. Julia blev förkyld natten till igår,då blev det inte många timmars sömn kan jag säga. Hon snorar och är febrig stackarn men är ändå igång som vanligt. Tapper som hon är. Och jag har nog också fått en släng av förkylningen,hade så ont i halsen i morse fast det har gått över, nu känner man sig mer hängig och snorig. Så det har inte blivit mkt gjort i dag. Varit till Coop och handlat och gjort en tårta till i morrn då darling fyller år :)

I går gjorde jag ett riktigt fynd om jag får säga det så. Hittade mig en kavaj,en vanlig svart kavaj på H&M. Jag har så länge suktat efter en sån men tyckt det är lite för dyra. Men denna kostade bara 199 kr och 10% rabatt  alltså för 179 kr fick jag en sååå snygg kavaj så jag är extremt nöjd faktiskt. Den har ju ganska många användningsområden både till vardag och fest :)

I helgen händer inte så mycket heller. Richard jobbar kväll så jag har ingen bil att åka till Kalix med. Hade viljat
åka hälsa på mor och far för det var ett tag sen sist vi var dit. Nåja vi få ta det en annan helg helt enkelt.

 


Coola bruden ;)


Mysse

Har gått på stan en stund och fikat med en kompis,sen efter det så kom Richard med Julia och vi gick på babysången,några minuter sena. Sen efter det gick vi och hälsade på Richards syster i deras nya lägenhet inne i stan. Sist men inte minst så gick vi  förbi Asko (hade en rabattkupong på 10%) så jag köpte en ny Nova Star mössa åt Julia. Är många som har den men jag tycker den är så fiin :) Hon har ju en som jag nyligt köpte från PoP men den är lite för stor så den åker för ögonen hela tiden och hon blir så irriterad då. Men denna sitter åt mkt bättre.


Julia med sin nya mössa. Fina damen :)


Bootylicious








Växhuset

I dag for faktiskt jag och Julia till Växhuset,kors i taket. Nu var det betydligt mer folk där än när vi var där första gången. Så det var kul. Och Julia trivdes hon var inte speciellt blyg heller vilket jag vart lite förvånad över. Vi var där en stund,sen for vi hem o käkade lunch och så for vi på en promenad i det härliga vädret även fast det nu blåste lite kallt.

Vill ju passa på att tacka Julias farfar för den fina bil barnstolen som han köpte åt oss i helgen. En begangnad men i mycket fint skick. Vi hade ju tänkt köpa en nu i maj men han hant som sagt före oss hehe. Babyskyddet var ju typ för litet för Julia nu för hon fick nästan böja på benen så det var i rättan tid nu att byta. 

Sov så dåligt i natt så jag har varit så trött hela dagen. Och jag ska banne mig gå och sova nu innan jag somnar ståendes.

Grattis!

Har inte blivit mycket gjort i helgen. Tagit det väldigt lugnt efterom det har varit så dåligt väder med snöfall o allt skit som kommit ner från himlen. Tappar all energi när det är sånt här väder. Blää!

Julia har varit så grinig i dag och har inte viljat sova middag,hon bara skrek när vi la henne i sängen sin. Vaknade io fs int förrän halv 11 i morse men ändå. Det får bli en tidig kväll för fröken tror jag. Kanske att vi far på Växhuset i morgon. Har tänkt fara flera gånger men har alltid kommit på nå annat att göra.

Och så vill jag gratulerara min yngre bror som fyller 24 år i dag. Grattis! Hoppas du får en bra dag. Int för jag tror att du läser detta men skriver ändå :-)


I morgon börjar ny vecka med nya tag...Hejjjaa!



Julia med en ny outfit. Allt från H&M.


Tävling

Blev tipsad av Tjockisbloggen att vara med i deras tävling. Gör det ni också :-)



OBS! Om du inte har en egen blogg men ändå vill vara med och tävla, skicka ett mail till [email protected]


Mycket nytt

Hej hopp i lingonskogen!

Ett tag sen jag skrev nu,har helt enkelt inte idas. Blogglusten varierar som sagt. Hmm vad  har hänt sen sist. Jo jag har klippt mig vilket inte händer ofta,kanske var 3:e år eller nåt sådant. Och så köpte jag mig hem hårfärg så jag färgade håret i söndags det är typ samma hårfärg som jag haft tidigare liite mörkare kanske. Jag ville få bort några gamla slingor så det var därför jag färgade. Och det blev mkt snyggt :)

Har även tagit upp kontakten med en gammal kompis,av nån anledning så förlorade vi kontakten efter jag fick Julia och hade inte träffats på 1 år. Så vi har umgåts endel nu, vi har fikat,ätit middag och så har vi varit en tripp till Boden i dag och det var så trevligt. Kul träffas efter en sån lång tid mycket som har hänt sen sist vi sågs. så nån helg nu framöver blir det väl kanske en bar runda ;)

Blivit lite shopping också för presentkortet som jag hade på HM. Ett par nya pumps att ha till fest,ja nog kan man ha till vardags också men det tror jag inte att jag gör. Ett linne,hårband och ett halsband blev det också. Unnat mig själv lite för en gång skull. Jag är så shopping sugen nuförtiden vill ha nya kläder mer skor jaaah allt hehe. Fick även i dag hem ett paket från HM det också det mesta var till Julia. Jag hade ett par vita tyg skor och en vit tunika.

Annars mår vi alla bra. Julia busar och har sig varje dag. I morgon blir det babysång igen!

Glad Påsk

Vill bara önska er alla en Glad Påsk!! Jag och Julia åker till Kalix i morgon och hälsar på,vi blir där i några dagar. R jobbbar hela påsken så jag vill inte sitta här hemma själv och ha det tråkigt. Take Care!

RSS 2.0