Midsommar o lite annat

På midsommarafton så for vi + svärfar till Hägnan i Gammelstad,där det årligen samlas hur mycke folk som helst för att fira midsommar tillsammans. Och ja det var folk som fan där. Det sjungdes lite visor,serverades fika och så fick man åka häst och vagn fast det gjorde inte vi. Och så fanns det lite djur där också som Julia fick se: grisar,får,getter,hästar,kaniner,tuppar och höns. Det tyckte hon var väldigt intressant,för hon säger vovovvoov till alla djur hon ser :)

Som R sa: Det påminde lite om Woodstock festivalen,folk låg i tält och på filtar lite överallt :)
Det var verkligen en hel dag för Julia, sov inte på hela dagen så hon somnade ganska så fort i går kväll. För direkt vi kom från Hägnan så åkte vi till svärfar och grillade och var där till sent på kvällen. Hade ju verkligen tur med vädret också,strålande sol hela dagen,kunde inte bli bättre.


Söta grisar



Spanar in kaninerna



I söndags var vi på ett tivoli här i stan och lät Julia åka karusell för första gången :) Och det verkade hon tycka va kul. Och så åkte även jag karusell med henne i ett litet "pariserhjul" för barn. Tyckte nog Julia var roligare än mig för jag har på senare tid blivit väldigt höjdrädd har jag märkt och jag har inte åkt karusell på ja vet int hur många år. Inte det lättaste ta bilder heller så det var tyvärr inte många bilder som blev bra.


Hel dag

Hade en trevlig hel dag med tjejerna i går,med shopping,bastu och som avslutning en god middag på Allstar som spårade ut en aning för att vi var så trötta men kul hade vi :) Tack för en trevlig kväll tjejer!

I dag har det också varit lite shopping och en liten picknink (stavas det så!?) på floras kulle då var även Julia med oss som sällskap. Solen har lyst i dag och det har varit varmt ute...såå skönt alltså.

Känner mig lite ur form i dag: trött,less och allmänt risig+att man fått mens helvetet också. Hoppas bara inte jag håller på bli sjuk för det är de sista jag vill bli just nu. I morgon är det som sagt midsommar och jag har ännu ingen aning vad vi ska göra. Kanske att vi åker till Hannas föräldrars stuga i Morjärv eller att vi blir hemma och umgås med svärfar. Just nu känner jag mig inte speciellt social så vi få se om vi inte stannar hemma ändå.

R jobbar i kväll 19.30-24 så jag gick till Coop och hyrde mig en film som heter It´s complicated,ska visst vara bra enligt säkra källor ;) Så det blir min syssla i kväll när Julia gått och sova.

Ha en trevlig midsommar allihopa så hörs vi om någon dag igen!

Skit väder...

Fan vad less jag är på detta skit väder nu får det vara nog...Åkte till Kalix i helgen,läste i tidningen att det var Kalix dagarna så det kan ju vara kul att se på tänkte jag bara för att ha nå och göra. Men det vart inget av det för det regnade konstant hela helgen så vi har suttit inne och inte gjort ett skit förutom att se på tv och umgås nåja det kan ju vara trevligt de med ibland. Men jag vart ändå lite besviken för jag hade vilja ta med Julia och åka karuseller och se på lite djur,det hade hon säkert tyckt va roligt.

Men i af så följde vi  bröllopet på tv i lördags typ hela dagen var som roligt se tyckte jag, och vackert. Även fast jag har tyckt det gått lite till överdrift.

Det verkar ju ska bli fint väder nu längre framåt midsommar fast det går aldrig lita på prognoserna längre känns det som. Vet inte va vi ska göra på midsommar. R jobbar midsommardagen och på söndag så det blir då inget festande för hans del i af. Känns ju lite trist..

Har redan fått hem klänningen som jag beställde från Nelly och den var hur grym som helst liite kär är man ju hihi :) Tror jag ska behålla den. Kan ju alltid sälja den på Tradera sen när man blir less på den ;)




Julia planerar semestern i sommar ;)


In löööve

Denna klänning väntar på att få komma hem till mig:  http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/stephanie-long-dress-396020-509/&qNavigation=brands

I´m in löööve!!!

Det spökar..

Vet inte vad det är med Julia när hon äter så dåligt. Gröt och välling är det enda som hon gillar resten ratar hon totalt. Jo mjölk kan hon dricka hur mycket som helst av,hon är helt bananas i det alltså. Man blir så frustrerad när hon inte äter för man vill ju inte att hon ska gå och vara hungrig hela tiden,det tär på mamma hjärtat. Men jag misstänker nästan att det är tänderna som spökar igen,för att jag har sett att 2 kindtänder är på gång och det ska visst göra dubbelt så ont få dom än att få framtänderna. För hon är också ganska dålig i magen varit de senaste veckorna. Eller så är det nån slags trots hon är i. Nåja ingen idé spekulera det kommer nog gå över nån gång får man väl hoppas va det nu än kan vara.

Var på Myrorna i helgen och gjorde ett riktigt fynd måst jag ju säga. En svart fodralklänning med spets bakom ryggen,ska lägga in foton så få ni se. Den är såå läcker :)


Klänningen framifrån



Klänningen bakifrån



Julia prövar mammas skor,liite för stora kanske :)


Kväller

Jehepp då var det kväll igen. Har inte gjort många knop i dag. Varit ute med Julia till ankdammen som den kallas och hon sa vovovov direkt hon såg fåglarna och stirrade på dom ;) Sen har vi bara slappat fast jag egentligen borde ha städat här hemma men jag ides bara inte. Är såå trist städa. I morgon är vi iaf bjudna på middag hos svärfar,skulle visst bli nå grillad lax så det kommer nog bli jätte gott,han är duktig på laga mat.

Blir väl att gå en sväng på stan i morrn med S . Vet inte om mamma och moster skulle till Luleå var ia f prat om det men men vi får väl se. Har inte hört nåt idag. Arbetsförmedlingen ringde idag *suck* ska träffa dom och min chef för att prata om min arbets situation bla bla bla. Usch jag får sån ångest,vill inte tillbaka dit. Nåja får väl ge det en chans men vill inte vill inte vill inte. Nä nu ska jag försöka se positivt fast det är inte det lättaste kan jag säga.

Har nu också bokat tid till läkaren Leo Hassler för att ta bort lite födelsemärken med laser,är på tiden tycker jag fan jag är så less på se dom. Dessutom har endel börjat växa så då är det fan dax ta bort dom. 

Nå nu ska man gå se om det är nåt bra på tv..

Skaka rumpa

Detta kommer enligt vissa medier bli sommarens stora hit! Vet inte om jag håller med om det. Va tro ni?! :P




Kärlek

Trot eller ej men Julia sov hela natten. Eftersom hon nu somnade kl 18 på kvällen i går trodde jag hon skulle stiga upp i ottan men icket. Kl 9 i morse vaknade hon. Var ju tvungen gå kolla till henne nån gång för att se om hon levde. Men hon måste ha varit grymt trött stackars liten. Men då har hon istället inte sovit nån middag/lunch i dag.
Skulle ha varit till läkaren i dag men jag var så trött på morgonen eftersom jag sov dåligt i natt så jag avbokade och tog en ny tid istället.

I dag har jag sprungit på stan en stund med Sarah och shoppat lite. Det blev en munkjacka på BikBok på rea. Korta haremsbyxor och hårband och hårsnoddar på Lindex. Billigt och bra :) Har ju fått skattepengarna i dag så lite kan man ju unna sig tycker jag.

Finns en liten grusplan här utanför vårat hus,där har jag och Julia ikväll sprungit o sparkat boll och grävt med spadar i gruset. Och det tyckte hon var så kul,hon skrattade så hon kiknade :) kasta sand på mamma tycker hon är sååå roligt också ;)



Kärlek


Tidigt

Goshh jag och Julia gick och vilade oss en stund efter middagen. Vid 6 tiden var det och än har Julia inte vaknat,så hon måste ha varit rejält trött den lilla damen. Utan varken välling eller pyjamas. Hon lär vakna i ottan i morgon/natt huuugha ligen. Jag ska till stan och besöka läkaren på fm och lär då vara som en zoombie. Nåja vi är ändå ganska bortskämda med att hon sover hela nätterna så nåt får man väl stå ut med :)

Kläd problem

Åhh jag kan inte sluta tänka på den där klänningen på H&M alltså det är en vanlig hel svart lång klänning med en volang om jag minns rätt smala axelband också. Hmm måntro om den inte ska få följa med hem ändå...ska sova på saken. Har beställt ett par gladiator sandaler från H&M och det skulle vara såå snyggt till lång klänningen tror jag.

Mina päron har varit på besök här i Luleå i dag så vi har umgåts med dom ett tag,varit lite smakråd åt mamma  på stan och det blev lite shoppat för henne och för pappa också to m :)
Julia fick springa runt en stund på Mat och Prat och hon hittade en ballong som hon jagade hur länge som helst och skrattade som en galning. Det är så roligt se henne på bra humör :)
Har inte hänt speciellt mycke i helgen vi har ätit,sovit och varit på promenader typ det. Sover så himla mycket nuförtiden,men alla mina blodprover som jag tagit har varit normala så jag vet inte va de skulle kunna vara. Nåja who knows. Nä nu vet jag inget mer att skriva så ni får lyssna på en bra låt istället :)




Regn...

Måste väl försöka påta ner någonting här,även fast blogg lusten inte är på topp. Trött som fan är man i dag, är väl pg a väder leken som råder ute nu det bara vräker ner regn. Tänkte skriva snö men riktigt så illa är det inte. Varit på stan en stund i dag och det blev lite shoppat på BikBok som hade 50% på allt i butiken så jag kunde inte låta bli att köpa hem en t-shirt och en bandeu bh som man kan ha under linnen typ. Dessa 2 plagg fick jag betala 99 kr för så det var ju billigt :)

Sen "råkades" det följa med ett par byxor hem från H&M också hehe,är typ linne tyg med lite harem stil. Jätte sköna var de i af. Prövade en långklänning där också som jag är lite kär i den sitter hur bra som helst över brösten men då är den typ 1 meter för lång och släpar i marken och jag är ju ändå 174 cm,alltså jag fattar inte hur man kan göra klänningarna så jävla långa de måst vara gjorda för personer över 2 meter typ och det gör mig så irriterad. Vilka problem man har va?!

Har gjort ytterligare en liten rensning i min kläd garderob. De som jag inte vill ha ska jag lägga ut på Tradera,de mesta i af. För det är så mkt man inte använder har jag märkt. Ligger bara och tar en massa plats. Fyller på med nytt istället ;-)

Julia har varit lite grinig i kväll,det är nämligen tänder på gång på underkäken, kindtänderna kikar fram så hon har nog haft ont stackarn. Har tuggat på sina fingrar nästan. Så jag gav henne en alvedon nu o ser om det hjälper.

I helgen händer väl inget speciellt. R jobbar så vi tar oss ingenstans så vi blir på hemmaplan jag och Julia. På måndag kommer mina päron hit över dagen för mamma ska till läkaren så då ska jag träffa dom efter det så det ska bli kul.

Hoppas på lite bättre väder nu men det ser inte så ljust vad jag sett på SMHI:s prognoser. Nåja det är ju inte alltid de stämmer så vi får väl se..

RSS 2.0