Shoppat

I dag har jag shoppat lite ytterkläder åt Julia. Utnyttjade present korten på PoP så jag köpte henne en ny skaljacka,en mössa och ett par vantar och hon blev såå fin. Blev i strl 86 för den var ganska stor i storleken och biträdet sa att hon garanterat kan ha den till hösten också. 92 hade blivit lite för stort tror jag. Byxor avvaktar jag lite med,ja o skorna också. Har 105 kr kvar på presentkortet så det blir väl att köpa nån liten grej framöver :)



Stiliga damen :)


Rösta!!!

Måste ju bara säga att ni ska rösta på min fiina bikini :)

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nPeinvBQIVapajHt8HwffBcJhwYSuO9Yda5H#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_nPeinvBQIVapajHt8HwffBcJhwYSuO9Yda5H.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nPeinvBQIVapajHt8HwffBcJhwYSuO9Yda5H#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Kan själv...nästan

Hoppas att det inte kommer mera snö nu för nu är jag nå så jävla less på denna skit som kommer ner för himlen så jag vill spy. Kommer fan ha snö till midsommar typ. Uäääk man bor helt klart på fel ställe. Min lillebror  som bor nere i Malmö har ungefär 18 varmgrader så där är det snart sommar. Fuskit eller hur?!

Det jag beställde från Nelly kom ju för någon dag sedan,men harembyxorna gillade jag inte,jeansen näee inte bra de heller och Julias mockasiner var way to big så allt fick åka tillbaka igen. Men i torsdags så shoppade jag lite åt mig själv ett par leggings och en fin tunika. Var in på Vero Moda som hade premiär öppning så jag fyndade där istället :-)

Julia är såå go så mamma vill äta upp henne hehe. Brukar låta henne äta själv ibland och det går si sådär med det,de mesta hamnar ju utanför men litegrann får hon i munnen iaf.




Äta själv




Julia tidigare idag när vi var på Frasses och käkade så fick hon en flagga och den tyckte hon var så rolig att vifta
med :-)


Första gången

Glömde ju säga att i går så var jag med Julia till tandläkaren för första gången och det gick hur bra som helst. Tandläkaren tittade lite i munnen på henne och informerade om tanborstning,kost mm. Ja inget småätanade eller godis det ger hål i tänderna bla bla bla. Hon har nu 8 tänder totalt,hon ska ha 10 tänder vid 3 års ålder. Då är det nästa gång som hon ska på undersökning också. Hoppas det inte kommer att vara nåt problem då heller med att gå till tandläkaren.

I morse var jag och tappade lite blod,bestämde mig för att kolla upp mina blodvärden eftersom jag får plötsliga blåmärken på benen lite då och då och att jag ofta känner mig trött och sover väldigt mycket. Så vi får väl se vad proverna ger för svar.

I dag har vi ätit älgskav och potatis mos till middag,det var suuper gott. Bland det godaste jag vet faktiskt. I morgon är det dags för babysång igen så det ska bli kul.

God natt folks!

Det som varit

Var ett tag sedan jag skrev nu men jag har helt enkelt inte orkat. Är så trött på kvällarna numera för på dagarna har jag inte en chans att skriva nåt då Julia tar upp all min tid. Men det har väl inte hänt så jätte mycket intressant. Jag och Julia var till Kalix och hälsade på i helgen och så blev vi bjudna på söndags middag hos "svärfar" i går söndag.

Shoppade lite nya kläder åt Julia på Kids & Teens i Kalix,det blev 2 byxor en body och en tröja. Var 20% rabatt på allt i butiken så jag kunde inte låta bli köpa dom så nu är hon så tjusig i sina nya kläder. Bl a jeansleggings blev det och de är såå fina på henne.

Och så beställde jag i går från Nelly.se. 1 par harembyxor och jeansleggings åt mig själv och så ett par tofflor åt lilla gumman. Hoppas allt kommer passa. Beställde man över 500 kr så fick man 100 kr rabatt så jag kunde inte låta bli det heller hehe. Längtar tills de kommer med posten!

Förra veckan så rakade jag Richards huvud. Hjälp! tänkte jag först,vad har jag gett mig in på. Men det blev skit bra och han blev så nöjd vilket var tur. Så nu lär jag nog få göra det flera gånger men det gör jag så gärna för jag tycker det är kul. Även Julia blev klippt i helgen,hennes lugg hade redan vuxit så mkt så vi var tvungna ta den igen.

Skor

Jag var nyfiken på att testa hur Julia skulle reagera om hon var tvungen gå med skor på sig,så jag satt på henne sina gympadojjor och ställde henne upp. Men inte hon ville gå ett steg med skorna på sig,nejdå hon satt pall på ett och samma ställe och försökte ta av sig dom. De där kardborre banden var vääldigt intressanta hehe. Så nu blir det träning med att gå med skor på sig för inte kan man ju gå barfota utomhus eller hur ;-)


Måste köpa nya skor åt henne nu till våren/sommaren,kanske ett par gummistövlar vore praktiskt att ha och så ha tjocksockar i så blir det inte så kallt om fötterna.





Dumma skor*


Melodifestivalen

Go kväll gott folk! Antar att ni har sett på Melodifestivalen,det har ia f jag gjort, den lilla schlager nörd som man är. Vinnaren var väntad,fast jag höll lite mer på Salem Al Fakir och Darin men Anna var bra hon med, får hålla tummarna på att det ska gå bra i Eurovision när det nu är. Nog om det...

Julia har börjat springa,ja eller hon småspringer mer kan man väl säga. Och så mallig hon är numer när hon går med sin vagn,hon håller huvudet högt :-)

Var på babysången i onsdags och där var det en liten flicka som började peka och pilla på Julia,och Julia som är lite blyg för främmande folk började stor grina. Men det är bara för vissa hon är blyg för inte alla. Som sin farfar är hon jätte blyg för,måste börja träna henne att vara med han mer. Nåja det går väl över nån gång,blygheten alltså. Hon har också fått så lockigt hår blir lockigare för varje dag tycker jag som här t ex:



Här var det klippt

Är våren äntligen här nu för att stanna?! Hoppas det! För det är så härligt ute när solen skiner och man kan vara ute nästan hur länge som helst,så skönt. Fast i dag har det  ju blåst som fan här i Luleå så det var inte så trevligt.
Julia och jag åkte till Kalix i helgen för att hälsa på mina föräldrar. Vi har ätit jätte god mat och myst på som vanligt,var även och hälsade på hos min mormor och hon blir alltid lika glad när jag och Julia kommer och hälsar på för hon och Julia kommer så bra överens.

Och Julia hon bara går och går hela dagarna nu kryper hon inte mycke längre,var ingen lång period som hon kröp nu när jag tänker efter. Fast när det ska gå lite fortare så kryper hon ju för springa kan hon ju inte riktigt än :-)
Och så upptäckte jag i dag att en till tand är på gång på underkäken och det blir hennes 7:e tand är väldigt länge sen som en tand dök upp för henne men nu så är det en på gång igen så hon har varit lite taskig i magen de senaste dagarna.

Och för första gången i hennes 1 åriga så har hon blivit klippt i håret,hennes mormor klippte luggen hennes för nu var den väldigt lång och irriterade i hennes ögon. Och så fin hon blev och förändrad på ett sätt,ja hon ser lite äldre ut även fast det var så lite hår som togs. 

Julia chillar

 

Så här kan Julia sitta och äta ibland,inget vidare bords skick va?! ;)


Chill


Less

Känner mig allmänt less på allting just nu men speciellt på en sak men det skriver jag inte om här. Tror jag ska fara på en promenad ikväll ensam för att få rensa tankarna lite och lyssna på musik på hög volym det brukar oftast hjälpa för mig.

I lördags var jag på stan med min mamma och moster. Julia fick vara hemma med Richard. Kul att komma ut så där ibland bara för att vara lixom. Lite häng som man brukar säga. Mamma köpte mig en fin tröja som jag valde ut på H&M och jag är så nöjd för är verkligen i behov av nya kläder speciellt att ha så här till vardags. Tack mamma du är bäst! Köpte hårsnoddar till Julia för hennes lugg börjar bli väldigt lång så den hänger i ögonen,men dessa snoddar är lite för stora för hon har ju så tunt hår än så de sitter dåligt. Synd! men ja får väl kolla efter nå mindre ena.

Är ju sportlov nu i veckan men det berör ju inte oss på något sätt, men undrar om Växhuset är öppet då,tänkte om man skulle våga sig dit nu på torsdag trots alla dessa sjukdomar som går. Babysången är i varje fall inställd denna vecka pg a sportlovet då.

Nä nu ska man gå kolla vad man ska käka till middag!

RSS 2.0