Häärligt

Vilket härligt väder det har varit i dag! Vi har varit ute nästan halva dagen i dag och strosat runt lite överallt här i staden. Så himla skönt måste jag säga. En fin sensommar dag helt enkelt!  Annars har det väl inte hänt så mycke,har lagat lite mat och plockat lite här hemma,skulle behöva tvätta också men jag må inte idas,är så trist. Man vill ju hellre vara ute och ta vara på det fina vädret i stället för att va inomhus nästan en hel dag.

Funderar på att kanske gå till BVC i veckan och väga gumman och se hur mycket hon har gått upp i vikt sen sist. I alla fall så åt hon upp nästan en hel smakportion av risgröten idag,hon var rätt så hungrig då.

Var även förbi en sväng vid ankdammen i dag. Jag lät Julia se fåglarna på nära håll och som hon tittade,de var mycket intressanta enligt henne :-) De var så att direkt vi kom dit så kom änderna fram och ville ha mat av oss,men vi glömmer alltid ta med oss bröd när vi far dit tyvärr. Men det kom dit en kvinna och hon hade med sig bröd,vilket fågel liv det blev: de skrek som fasen,bråkade och flög som spjut i luften,man var tvungen ducka flera ggr. Man fick plöja sig fram. Haha ja det är roligt se dessa fåglar hur de beteér sig.

Hoppas att morgon dagen bli lika fin,så man får vara ute i friska luften. Är så mysigt bara gå runt o titta. Och att Julia är så snäll och inte bänglar i vagnen. Hon trivs så bra där, sitta och titta på allt och alla som schvissar förbi. Nyfiken liten tjej är man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0