Uppdatering

Har inte spenderat så mycke tid hemma de senaste dagarna,därför det är lite dåligt med uppdatering. Ska försöka skärpa mig! I onsdags så var vi i stugan för några av mina släktingar var och hälsade på där för dom har jag inte träffat på flera år. De var 2 av mina fastrar Astrid och Anna- Lisa  med deras respektive+ kusin Felix. Så det var kul träffa dom igen. De tyckte Julia var lik sin pappa upp i dagen :-) Hon fick sitta i deras famn en lång stund och Julia sa ingenting vilket förvånade mig lite eftersom hon alltid brukar va blyg och börja grina för folk sådär i början då man just träffas,men det brukar gå över rätt så fort. Så det gör ju ingenting.

I torsdags var vi på en road tripp till Umeå över dagen vilket var himla trevligt. Vi åkte tillsammans med R:s pappa. Köpte inget speciellt. R köpte bara en kamera väska vilket var välbehövligt. Det gick bra för Julia att åka bil hon sov om vartannat. Fick stanna några gånger för matning och blöjbyte. Och hon trvides som fisken i vattnet av att få sitta i vagnen när vi gick på stan och se,då sa hon ingenting hon gillar när hon få se sig runt omkring,när det är lite liv och rörelse :-) Fast vi glömde sufletten är första gången vi använt sittdelen så i all hast så blev den kvar här hemma men det gick rätt så bra ändå. Hon hade ju i af solhatten på sig.
Det blev i af en hel dag därborta,vi for vid 9 på morgonen och var inte hemma förrän efter 23 på kvällen. Så man var rätt trött när man kom hem.

Vi sov länge i morse vilket var skönt sen for vi och handlade och for därefter över till R:s pappa och grillade lite lax och hamburgare. Var hur gott som helst. Satt Lax i folieknyten och lite aromsmör i det hur enkelt och gott som helst. Till det hade vi pastasallad :-)  Sen blev det att kolla på en film.

Visar en bild nedan på Julia när hon ska försöka dricka vatten själv från nappflaskan går lite si och så med den saken men det dröjer nog inte länge tills hon kan det helt själv. Hon ser bara så rolig ut när hon ska försöka ta nåt, hon blir så konsentrerad och så gapar man med munnen och piper lite :-P Hon har mer och mer börjat låta som en hundvalp så mamma ibland tror att hon har en hundvalp här hemma gömd nånstans ;-) 



Kan själv!



Jag och Julia på stan i Umeå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0