BVC rapport

Var på BVC i går morse med lill plutten. Det var ju dags för 5 månaders vaccinet. Tyckte det gick mycket bra för Julia,lite gråt var det ju men det gick snabbt över. Det var 2 st som stack sprutorna i varje ben samtidigt så det var bara 1 stick så att säga. Hon hade även lite feber igår kväll och i morse efter att hon fick sprutorna men det är borta nu som tur är.

 Hon hade dock inte gått upp så mycket i vikt...bara 300 gr sen sist och det var nog den 6 juni om jag inte minns helt fel. Nu väger hon 6180 gr och är 65 cm lång. Det går väl inte så jätte bra det här med maten,men det är bara träna och träna som gäller. Nu har jag köpt hem morötter och palsternacka för att själv göra pureér av olika slag. Kanske smakar godare än dom man köper i affärer.
Igår var vi i stugan hela dagen,det var ju så häligt väder och då vill man ju inte sitta inne hela tiden. I dag har det ju vari lite sämre väder så då har vi varit på Storheden och kollat lite. Men så mycke folk det var där. Det är så att när det är sämre väder så är folk och shoppar istället. I morgon blir det nog att tvätta på förmiddan,sen får man väl se vad som händer. Kanske en promenad eller så!

Nåja nu ropar Julia på mig,så  dax att kila!


Roligt att sitta i gåstolen :-)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0