Babysång

I dag så har vi varit på Babysång igen på Kulturens Hus och det var lika roligt som förra gången. Fast lite mindre folk än sist vi var. Nästa vecka är det inget för att det är höstlov då på skolorna. Sen har vi också varit och hämtat ut bilderna på Grodan. De var jätte fina. Klart det är de när gumman är med på bild :-D Sen for vi på Gallerix för att kolla på nån fin ram till korten så till i morrn ska hon ha fixat det vi ville ha. Blev en tavla med 2 bilder i 1 så att säga tycker det är så fint. Kommer lägga upp bild sen så ska ni få se hur det blev. Vit ram med svart botten.

Min mamma kommer till Luleå i morgon igen,det var nåt med jobbet. Sen så ska vi möta upp henne när hon är klar för att kika i lite affärer och så. Julia hänger ju såklart på även fast det inte alltid är så populärt att gå i affärer. Men då är det bara ta upp henne i famnen så är det bra igen. Svammel fian våran! ;-)

Fasen vad trött jag var i morse. Somnade så himla sent i går,kunde inte sova. Låg och tänkte på en grej som grämer mig och då går det bara inte sova. Man är en sån där funderare som går och tänker på en massa strunt saker och hänger upp sig på det sen. Ja men är lite speciell...

That´s all good folks! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0