1 års kontroll

Har nyligt varit till BVC med Julia på hennes 1 års kontroll,träffat läkaren och fått vaccinationen. Allt gick bra,givetvis var det ju lite grin också men det får man ju alltid räkna med plus att hon var trött så var hon lite extra känslig när de skulle undersöka henne. Hon väger nu 8670gr och är 74 cm lång/kort. Hattmåttet stannade på 45,5. Stora damen är man ju nu. Hoppas hon klarar sig lindrigt från biverkningar bara. Fick även skrivet ut nån salva på recept mot klådan hon har som jag ska smörja på henne 2 ggr om dagen plus hydrokortison och Ceridal för hennes hårbotten.

Var in till stan i morse för ett besök på jobbet för att skriva under nå papper,fick då även veta att jag kommer få en ny chef igen när jag nu börjar jobba igen nån gång i höst. Så det är alltså 3:e chefen jag kommer få och många nya ansikten att lära känna för de var inte många personer kvar som jobbade under tiden jag var där fick jag veta mm kommer bli intressant.

Var även in på Lindex för att köpa lite kläder åt Julia. Hon fick nämligen 250 kr av sin mormorsmor i tidig födelsedagspresent så då passade jag på att köpa 2 bodysar ett par blå jeans och så hade jag en kupong- köp valfritt plagg och få 2 par sockar på köpet så jag tog ett par Mumin sockar och hon blev såå fin i sina nya kläder. Lite stora var dom men då har hon ju nåt att växa i. Bl a Denna body fast en röd kyckling på istället och dessa jeans köpte jag,den andra bodyn och strumporna fanns inte med på hemsidan såg jag. Fan vad det är roligt shoppa kläder speciellt till min lilla gumma hehe.

Och så har Julias mormor och jag köpt en ny vinter overall åt henne också som kommer i helgen. Den var på rea så hon passade på köpa och den är säkert jätte fin av vad jag har hört på beskrivningen.



Världens sötaste ♥


Kommentarer
Postat av: bk

oh vilken fin gumma som får såna fina kläder

2010-02-11 @ 16:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0