Skit väder

Fan vad det regnade och haglade i morse,vi vaknade av oväsendet när det träffade fönsterbrädorna,ja det dånade verkligen. J blev rädd så vi tog över henne i våran säng där vi somnade om en stund. Mysigt ligga alla 3 i samma säng även fast det kan va liite trångt :)

Jullan och jag har sprungit på stan en snabbis idag,köpte ett par badbyxor åt henne på rea på Stadium. Och så satt vi oss ner en stund på Floras kulle för att äta lite mellis. Hon har varit på sånt bra humör i dag och då är det extra kul vara med henne och så har ju vädret varit kanon hela dagen förutom på morgonen då:) Men så klart hände det ju som jag befarat länge,att hon ska ramla på asfalten när hon springer som hon oftast gör. Pang sa det så slog hon sig i huvudet så det blev en rejäl bula i pannan. Stackars liten :(

J badade ju i en uppblåsbar pool för nån dag sen,och hon älskade det hon plaskade,skrattade och hade allmänt kul. Så kul att hon även bajsade i vattnet ;-) Men det fick farfar ta hand om hehe. Var bjudna på middag i går hos farfar och han har en hel familj med igelkottar under sin altan,så jag tog några fina kort på dom..så söta. De är nästan tama de små liven,han brukar ge dom lite mat då och då och de uppskattas mycket :)

Åker nog till Kalix i morgon o hälsar på över helgen. Om R nu kan skjutsa oss dit. Tror mormor och morfar längtar efter en viss person ;) J somnade knall och fall ikväll för hon har inte sovit nåt i dag på da´n. Så hon var helt slut gumman min.




Jullan badar



Söta Igelkottar. 2 av 5


 
Där ser man bulan/blåmärket i pannan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0