Stolt storasyster

Kan inte låt bli skratta åt Julia när vi häromdagen på en affär mötte en flicka som kanske var i 3-4 års åldern. Hon hade en likadan favorit katt (mjukis djur) som Julia har. Julia har 2 av dom men nu hade hon bara ena med sig på affären. Då trodde Julia att den där flickan hade tagit ena katten för henne,hon pekade på den o skrek och sen då när de lämnade affären så grinade Julia som en stucken gris för att flickan hade tagit "hennes" katt ;) Dessutom så hette den där flickan också Julia,det var ju lite häftigt faktiskt. Vad är oddsen för det liksom :)


I går var vi på Ikea en sväng,blev köpt lite nya sängkläder o dyl..ja såna där bra ha saker. Inte så mycket folk heller vilket va skönt. Vi har varit i Kalix sen i torsdags och umgåts eftersom min ynge bror som bor i Malmö är och hälsar på här uppe. Kom hem till Luleå i dag eftersom jag ska till läkaren i morgon fm. Så typiskt att det skulle bli bra väder nu när vi va tvungna åka hem. Vi har ju inte kunnat vara nåt i stugan eftersom det har varit skit väder de flesta dagar. Nu verkar det ju ska bli kanon väder. Men jag klagar inte :) Får ta åka dit igen nån dag igen eftersom R ändå ska jobba så mycket.


Har blivit så bortskämd med god mat nu när brorsan är hemma,han är verkligen superduktig på matlagning helt självlärd utan utbildning eller nåt. Är riktigt stolt över honom faktiskt :) Hoppas han får sig ett bra jobb där han kommer trivas bra.

Julia älskar verkligen att vara hemma hos sin mommo och moffa (även jag),vill vara ute hela tiden och springa på gräsmattan som en toka o skratta,så roligt se henne trivas så och njuter hehe. Hon har även börjat göra olika grimaser och det ser så roligt ut.




*Smile*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0